Първоначално изпратено от michaelis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеТой пише само като е нагоре, така игнорира и все едно движения надолу не е имало. Това падане е готино най-малкото защото според някой няма причина, данните за PMI не са лоши. Но нямаше и причина да се качва нагоре няколко месеца.
Дано да уцелим истинското движение надолу за което говориш.
Обещах да постна и fibo нивата на DAX
за месеца
open price 9625,2
-------------------------
Level UP1 9757,2
Level UP2 9889,2
Target UP 10 021,2
-------------------------
Level Down1 - 9493,2
Level Down2 - 9361,2
Target Down - 9229,2
и забележете каде е спряло гадината ей там 9493,2Last edited by michaelis; 02.01.2014, 11:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеТова е само ей така лекичко, малко така за загрявка, ама после после е лудницата ...
Чакаме пръчка на горе и тогава е истинския short
И аз не съм видял това в бързината напрайло -100рка, Хахо бате ако си отворил на 9600 10 контракта long, затваряй, кат на приятел ти говоря иначе ако щукне още с 100-120 km/h да няма margin call
Дано да уцелим истинското движение надолу за което говориш.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
p.s. защо ли се бодна така надолу и по-важното дали е началото на сериозна корекция или може би само ще запълни на Хахо дупето (опа гаповете).
Чакаме пръчка на горе и тогава е истинския short
И аз не съм видял това в бързината напрайло -100рка, Хахо бате ако си отворил на 9600 10 контракта long, затваряй, кат на приятел ти говоря иначе ако щукне още с 100-120 km/h да няма margin callLast edited by michaelis; 02.01.2014, 10:56.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеyes,hahomen
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеyes,hahomen
p.s. защо ли се бодна така надолу и по-важното дали е началото на сериозна корекция или може би само ще запълни на Хахо дупето (опа гаповете).
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеГолям гап ,няма що
сега чакаме едно на горе и ако не успеят хората на Хахо да го издуят скачайте му на тиквата дееба и DAXaLast edited by michaelis; 02.01.2014, 10:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеГолям гап ,няма що
Коментар
-
michaelis
Ора скачйте на златние артии, там е постата, мани те го тоя DAX са, утре ше попрегледам Fibo нивата и ше постнем за месец януари и за седмицата на индексите
DAX, FTSE100, DJ30, SP500, SMI
И движението още не е свършило, трабва да има малко на долу после една тояга на горе и тогава е за shortа сега още прачка на горе не виждам
Last edited by michaelis; 01.01.2014, 23:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеВъобще не мога да ви мисля късите, като трейдър ви съчувствам не е приятно да се губят пари на борсата, обаче ...
То не е като да не съм ви предупредил, а кво получих насреща само обиди и заяждания, така че сега сърбайте си попарката.
Q1 по принцип е много силно ако няма някой катаклизъм очаквам 10% ръст до края на Март.
Януари също е много силен месец ДАКС-а ще удари 10 000 много скоро.
Дано ви издържат акаунтите.
Успех и ... Весела Нова Година (макар че за вас хич не е весела)
Ако не искаш да се заяждат хората престани да се излагаш с тези постове. Повечето компании вече така намалиха прогнозите си за Q1..ще "изненадат" с лоши отчети
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеАх гугутката тя ...
Много злоба и завист усещам в този пост.
Какво стана гугутчице изхърмя ли ти акаунта на късия ДАКС че така злобно ме клеветиш
Ако не е изгърмял не се притеснявай утре ще изгърми ДАКС-а като отвори на 9700
Готви се утре ще те правят женски гълъб
Иначе злоба няма, просто отстрани се вижда това което ти май хич не се усещаш и трябва да благодариш, че го алармирам. А портфейла е голям, хич не му бери грижа.
И последно, не кълни щото пак ти казвам, ще паднеш в тази дупка ти!
Коментар
-
*******И тва на 31ви в 8 часа когато всички трейдъри са вече на маса и си пият ракията, смятай какво ще става утре като всички се върнат на работа.
Утре Европейските борси ще отворят с около 1-2% ръст (както обикновенно).*********
Момче-на теб фундаментално не ти е ясно как работи пазара!
Точно при ниски обеми(малко участници-специално за теб!)
Се получават такива движения-но ти няма как да знаеш това,ти си малка душица с леки ментални отклонения
Пожелавам ти много успехи през новата година,но това ще стане само ако успееш да си промениш мирогледа за пазара,а именно,че той има и друга посока освен само нагоре,но не съм оптимист,че ще го разбереш,не и през тази година
Наздраве!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Въобще не мога да ви мисля късите, като трейдър ви съчувствам не е приятно да се губят пари на борсата, обаче ...
То не е като да не съм ви предупредил, а кво получих насреща само обиди и заяждания, така че сега сърбайте си попарката.
Q1 по принцип е много силно ако няма някой катаклизъм очаквам 10% ръст до края на Март.
Януари също е много силен месец ДАКС-а ще удари 10 000 много скоро.
Дано ви издържат акаунтите.
Успех и ... Весела Нова Година (макар че за вас хич не е весела)
Коментар
Коментар