IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То има и друга страна , като свърши новият цикъл на покачване и не сме минали
    над 16 060 или 16 177 , то е ясно, търсят се къси . И това е напълно възможен
    сценарий , ще си говорим другия четвъртък , до тогава проба с една дълга
    от 15 740
    Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Според мен ще има още изсулвания!!!Ран-хуй за нагоре!!!Хем го мисля,хем вчера се отблях!!!Та ми смля бъбреците!!!Нищо не препоръчвам!!!Само погледнете дневните и седмичните фреймове!!!
      Ама остай народа да купува ее, те големите да не са тапаци, народа вижда само малката картинка, а не вижда че на месечна и на седмична са на путка си лелина от SMA200 а точно тя ти дава СРЕДНАТА ЦЕНА на нещо в тая борса. Що не си купуват сандвичи за по 50 и 100 лв щото са скъпи ама ако е на 2.50лв няма проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
        Смеете се , но ако Хахо не се бъзика , бих казал че точно сега му е доста точен
        таймингът , даже и аз бих купил на тия нива Дау и го обмислям в момента .
        Според мен ще има още изсулвания!!!Ран-хуй за нагоре!!!Хем го мисля,хем вчера се отблях!!!Та ми смля бъбреците!!!Нищо не препоръчвам!!!Само погледнете дневните и седмичните фреймове!!!

Коментар

Смеете се , но ако Хахо не се бъзика , бих казал че точно сега му е доста точен
          всеки си има глава на раменете,и си носи отговорността и последствията.
          в никакъв случай не казвам,че това което казва не може да стане!
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Смеете се , но ако Хахо не се бъзика , бих казал че точно сега му е доста точен

Коментар

• хахо нещо си се превъзбудил
              Издържа ли демото,или пак го рестартира
              Не бой се имаш право да го рестартираш безброй пъти,докато се научиш,че пазара няма само една посока

Коментар

• Айде народе на коледното рали, време е да избушим за един последен път тази година ... и догодина вече може да се готвим за голямата корекция като почне таперинга.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                  narode moje da ste bullish, az sam si kupil PUT opzii za DOW i SP500 do godina she vidim dali 15000 she e danze ili ne s toja dalg kadeto go imat teja tapazi, te sa v bankrut i ako Kitai kakto smjatat da si obezpechat valutata sas zlato ... moje i 15 000 da e danze ama ot obratnata strana
                  Като ти чета расъжденията ...
                  Язък ти за опциите от сега са на 0.
                  По-добре разпродавай и с борса не се занимавай.
                  1во прочети 1-2 книги за икономика, валути, дълг и т.н. и след 5 години пак се пробвай

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    narode moje da ste bullish, az sam si kupil PUT opzii za DOW i SP500 do godina she vidim dali 15000 she e danze ili ne s toja dalg kadeto go imat teja tapazi, te sa v bankrut i ako Kitai kakto smjatat da si obezpechat valutata sas zlato ... moje i 15 000 da e danze ama ot obratnata strana
                    Защо и двата!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Смятам,че поне 5-6 седмици индексите ще са на червена територия!!!Естествено с някои корекции!!!На дневна и седмична цикълът не е завършен!!!
                      Това виждам при мене,но не е препоръка,защото още съм на загуба!!!

Коментар

Това от 15 806 от четвъртък при добро желание на дирижорите може и да остане
                        някакво локално дънце , което да ни е като опора за дълги и нов ръсттттт
                        По дълбока корекция , каквато повечето от вас сигурно чакате , засега не се
                        задава пред моя монитор
                        Смятам,че поне 5-6 седмици индексите ще са на червена територия!!!Естествено с някои корекции!!!На дневна и седмична цикълът не е завършен!!!
                        Това виждам при мене,но не е препоръка,защото още съм на загуба!!!

Коментар

Това от 15 806 от четвъртък при добро желание на дирижорите може и да остане
                          задава пред моя монитор
                          Да не би да е черно бял,и да не виждаш червените кендъли?

Коментар

• Това от 15 806 от четвъртък при добро желание на дирижорите може и да остане
                            задава пред моя монитор

Коментар

• Днес беше ден з обиране на стопове на дълги позиции с меки китки. Който го е страх обаче да не остава без къси

Коментар

• Аз имам CPRX по 43 цента.

Коментар

Working...
                                X