If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Страхът от балонизиране и последващ спад вече направо физически се усеща на пазара. Само търгуващите по инерцията за момента изглеждат имунизирани, но то там както върви с много в едната посока, така и върви много в другата.
Колеги, предлагам Ви тук да споделяме, кой какво търгува в момента на US пазари. Нали знаете че там не можем да си бъдем конкуренти. Достатъчно е да пишете и само символи. Аз винаги бих проверил това което ми посочите за Trade, от тук нататък само аз решавам дали да го търгувам. Днес аз съм много комарджийски настроен
Колеги, предлагам Ви тук да споделяме, кой какво търгува в момента на US пазари. Нали знаете че там не можем да си бъдем конкуренти. Достатъчно е да пишете и само символи. Аз винаги бих проверил това което ми посочите за Trade, от тук нататък само аз решавам дали да го търгувам. Днес аз съм много комарджийски настроен
Понастоящем при мене са 24 броя, 4.94% див.доходност
=. 63% черно злато RIG,ESV,PZE,TGA,SDRL,PBR
= Други дивидентни 23% ...падам си малко дивидентен маняк
SDIV,PSP,PER,EDD,NTI,EHI,SDR,ROYT,CVRR
= 10% други, вкл и спекулативни RPV,TCK,ECH,ACTG,LF
= жълто зло (дългосрочен, ще усреднявам по пътя) - 4%
BVN,EPU,GDXJ,EZPW, a скоро като удари 20$ ще вляза и на GDX
Забравете за тейпъринг на QE. Изненадата е ясна каква ще бъде - още повече QE
Ясно е и накъде ще ходим. Може и да не го обявят сега декември, а по-скоро през март, ама все тая. Посоката е ясна. Плашещо е, ама що пък да не изкараме малко кинти от надуването...
Ясно е и накъде ще ходим. Може и да не го обявят сега декември, а по-скоро през март, ама все тая. Посоката е ясна. Плашещо е, ама що пък да не изкараме малко кинти от надуването...
А дано,ама на дали!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар