IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А иначе от доста месеци съм дълъг в това http://finance.yahoo.com/q?s=gild

И мисля да го държа още доста време

Коментар

• Страхът от балонизиране и последващ спад вече направо физически се усеща на пазара. Само търгуващите по инерцията за момента изглеждат имунизирани, но то там както върви с много в едната посока, така и върви много в другата.

Коментар

• Мамуне-миналата година не ми се получи ,но тази година мисля,че ще стане

Ще контря коледното рали!!!!!!!!
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
          Колеги, предлагам Ви тук да споделяме, кой какво търгува в момента на US пазари. Нали знаете че там не можем да си бъдем конкуренти. Достатъчно е да пишете и само символи. Аз винаги бих проверил това което ми посочите за Trade, от тук нататък само аз решавам дали да го търгувам. Днес аз съм много комарджийски настроен
          усмивки от старите ленти?

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
            Колеги, предлагам Ви тук да споделяме, кой какво търгува в момента на US пазари. Нали знаете че там не можем да си бъдем конкуренти. Достатъчно е да пишете и само символи. Аз винаги бих проверил това което ми посочите за Trade, от тук нататък само аз решавам дали да го търгувам. Днес аз съм много комарджийски настроен
            Понастоящем при мене са 24 броя, 4.94% див.доходност

=. 63% черно злато RIG,ESV,PZE,TGA,SDRL,PBR
            = Други дивидентни 23% ...падам си малко дивидентен маняк
            SDIV,PSP,PER,EDD,NTI,EHI,SDR,ROYT,CVRR
            = 10% други, вкл и спекулативни RPV,TCK,ECH,ACTG,LF
            = жълто зло (дългосрочен, ще усреднявам по пътя) - 4%
            BVN,EPU,GDXJ,EZPW, a скоро като удари 20$ ще вляза и на GDX

Коментар

• Колеги, предлагам Ви тук да споделяме, кой какво търгува в момента на US пазари. Нали знаете че там не можем да си бъдем конкуренти. Достатъчно е да пишете и само символи. Аз винаги бих проверил това което ми посочите за Trade, от тук нататък само аз решавам дали да го търгувам. Днес аз съм много комарджийски настроен

Коментар

• Мамичката им ....вчера продадох половината прир газ и сякаш това за чакали за да се изстрелщт днес... много кофти пропуск на големи печалби

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                  Забравете за тейпъринг на QE. Изненадата е ясна каква ще бъде - още повече QE
                  Ясно е и накъде ще ходим. Може и да не го обявят сега декември, а по-скоро през март, ама все тая. Посоката е ясна. Плашещо е, ама що пък да не изкараме малко кинти от надуването...
                  Оттук нататък само ще допълвам късо,МАЙ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
                    Забравете за тейпъринг на QE. Изненадата е ясна каква ще бъде - още повече QE
                    Ясно е и накъде ще ходим. Може и да не го обявят сега декември, а по-скоро през март, ама все тая. Посоката е ясна. Плашещо е, ама що пък да не изкараме малко кинти от надуването...
                    А дано,ама на дали!
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Забравете за тейпъринг на QE. Изненадата е ясна каква ще бъде - още повече QE
                      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• и долу обърната чутура. лошо

Коментар

• па и връх на 3499.9 как не се сетих

Коментар

• ииииии забравих то горе гап имало . мамка му

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                              къс наско утре с ново дъно
                              пускай дълги братле да знаеш в щатите няма да чуят молбата ти за къси

Коментар

• къс наско утре с ново дъно

Коментар

Working...
                                X