IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    Тая борса я гледам вече 2 години, всеки ден най вече тоя DAX, и няма нищо общо с икономиката особено пък някви си PMI, но има много общо с fubo нивата играта просто е прееби другарче, тва е положението. Движението ще го хванем не се коси то става полека ето днеска като се поразмърдаха малко значи почва корекция сега ше се мотат ше се клатят напред назад, докат народа загуби ориентация и после трес с тоягата 10% и после пак трес 15% мамата са си ебали гадовете

Обещах да постна и fibo нивата на DAX
    за месеца

open price 9625,2
    -------------------------
    Level UP1 9757,2
    Level UP2 9889,2
    Target UP 10 021,2
    Level Down1 - 9493,2
    Level Down2 - 9361,2
    Target Down - 9229,2

и забележете каде е спряло гадината ей там 9493,2

аз имам нива от 9467,2-до там слезе при мен.
    Азиатците диктуват движението в момента
    Запълнихме гапа от 27-ми декември.
    Last edited by hemilio; 02.01.2014, 12:06.
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Ето постнах нивата брачед това със квотите на OANDA, може да дава някаде малка разлика с другите брокери но общо взето работата е същата, та като се прибера от работа ше ви постна кода за MT4
      А дали ше удари месечния таргет изведнъж, де да го знам, някой път при екстремуми излита и от тея нива, зависи колко са полудели, но прави спирки задължитено на тези нива и ако се зачуди много много на някое ниво, вероятността да продължи е малка, иначе трае секудни и минава като бръз влак
      OK Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
        A докъде мислиш че ще пада сега? Аз мислех малко, но като гледам колко падна.. дали няма да е по сериозна текущата корекция
        Ето постнах нивата брачед това със квотите на OANDA, може да дава някаде малка разлика с другите брокери но общо взето работата е същата, та като се прибера от работа ше ви постна кода за MT4
        А дали ше удари месечния таргет изведнъж, де да го знам, някой път при екстремуми излита и от тея нива, зависи колко са полудели, но прави спирки задължитено на тези нива и ако се зачуди много много на някое ниво, вероятността да продължи е малка, иначе трае секудни и минава като бръз влак
        Last edited by michaelis; 02.01.2014, 11:55.

Коментар

Тая борса я гледам вече 2 години, всеки ден най вече тоя DAX, и няма нищо общо с икономиката особено пък някви си PMI, но има много общо с fubo нивата играта просто е прееби другарче, тва е положението. Движението ще го хванем не се коси то става полека ето днеска като се поразмърдаха малко значи почва корекция сега ше се мотат ше се клатят напред назад, докат народа загуби ориентация и после трес с тоягата 10% и после пак трес 15% мамата са си ебали гадовете
          A докъде мислиш че ще пада сега? Аз мислех малко, но като гледам колко падна.. дали няма да е по сериозна текущата корекция

Коментар

Той пише само като е нагоре, така игнорира и все едно движения надолу не е имало. Това падане е готино най-малкото защото според някой няма причина, данните за PMI не са лоши. Но нямаше и причина да се качва нагоре няколко месеца.

Дано да уцелим истинското движение надолу за което говориш.

Обещах да постна и fibo нивата на DAX
            за месеца

open price 9625,2
            Level UP1 9757,2
            Level UP2 9889,2
            Target UP 10 021,2
            Level Down1 - 9493,2
            Level Down2 - 9361,2
            Target Down - 9229,2

и забележете каде е спряло гадината ей там 9493,2
            Last edited by michaelis; 02.01.2014, 11:44.

Коментар

Това е само ей така лекичко, малко така за загрявка, ама после после е лудницата ...
              Чакаме пръчка на горе и тогава е истинския short
              И аз не съм видял това в бързината напрайло -100рка, Хахо бате ако си отворил на 9600 10 контракта long, затваряй, кат на приятел ти говоря иначе ако щукне още с 100-120 km/h да няма margin call
              Той пише само като е нагоре, така игнорира и все едно движения надолу не е имало. Това падане е готино най-малкото защото според някой няма причина, данните за PMI не са лоши. Но нямаше и причина да се качва нагоре няколко месеца.

Дано да уцелим истинското движение надолу за което говориш.

Коментар

p.s. защо ли се бодна така надолу и по-важното дали е началото на сериозна корекция или може би само ще запълни на Хахо дупето (опа гаповете).
                Това е само ей така лекичко, малко така за загрявка, ама после после е лудницата ...
                Чакаме пръчка на горе и тогава е истинския short
                И аз не съм видял това в бързината напрайло -100рка, Хахо бате ако си отворил на 9600 10 контракта long, затваряй, кат на приятел ти говоря иначе ако щукне още с 100-120 km/h да няма margin call
                Last edited by michaelis; 02.01.2014, 10:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                  yes,hahomen
                  Ем знам аз че на тоя свят има гравитация ама а да видиме кой крив и кой прав, 2014 започва обещаващо

Коментар

yes,hahomen

p.s. защо ли се бодна така надолу и по-важното дали е началото на сериозна корекция или може би само ще запълни на Хахо дупето (опа гаповете).

Коментар

Опаа is anybody long DAX ?
                      yes,hahomen

Коментар

Голям гап ,няма що
                        Опаа is anybody long DAX ?

сега чакаме едно на горе и ако не успеят хората на Хахо да го издуят скачайте му на тиквата дееба и DAXa
                        Last edited by michaelis; 02.01.2014, 10:47.

Коментар

Голям гап ,няма що
                          Остави, ако ДАКС-а падне днес, не го чакай Хахо да пише днеска..

Коментар

• Голям гап ,няма що

Коментар

• Ора скачйте на златние артии, там е постата, мани те го тоя DAX са, утре ше попрегледам Fibo нивата и ше постнем за месец януари и за седмицата на индексите
                              DAX, FTSE100, DJ30, SP500, SMI

И движението още не е свършило, трабва да има малко на долу после една тояга на горе и тогава е за short а сега още прачка на горе не виждам
                              Last edited by michaelis; 01.01.2014, 23:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
                                Въобще не мога да ви мисля късите, като трейдър ви съчувствам не е приятно да се губят пари на борсата, обаче ...
                                То не е като да не съм ви предупредил, а кво получих насреща само обиди и заяждания, така че сега сърбайте си попарката.
                                Q1 по принцип е много силно ако няма някой катаклизъм очаквам 10% ръст до края на Март.
                                Януари също е много силен месец ДАКС-а ще удари 10 000 много скоро.
                                Дано ви издържат акаунтите.
                                Успех и ... Весела Нова Година (макар че за вас хич не е весела)

Ако не искаш да се заяждат хората престани да се излагаш с тези постове. Повечето компании вече така намалиха прогнозите си за Q1..ще "изненадат" с лоши отчети

Коментар

Working...
                                X