If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От тия де имам над 10% кихат EDD PSP
SDRL са на 9%, ма са доста рискови за моя вкус, малко имам.
Те и GDXJ уж ги дават 9% ама ме съмняват да ги кихнат, друга е там играта
RIG сега са на 4.7%, ама обещаха след ОСА да ги направят 3$, демек над 6%
Между 5 и 6% са ми ESV, EDIV, EWA
4-5% - GUR, както и новите ми придобивки от днес BRXX и NSU
Под 4% - доста са.
Kастро бате ти си неккав ебати hedge fonda хиляди, стотин акций, да не си набарал на blackrock Alladina
Pipbel, при кои акции очакваш добри дивиденти в следващите месеци?
От тия де имам над 10% кихат EDD PSP
SDRL са на 9%, ма са доста рискови за моя вкус, малко имам.
Те и GDXJ уж ги дават 9% ама ме съмняват да ги кихнат, друга е там играта
RIG сега са на 4.7%, ама обещаха след ОСА да ги направят 3$, демек над 6%
Между 5 и 6% са ми ESV, EDIV, EWA
4-5% - GUR, както и новите ми придобивки от днес BRXX и NSU
Под 4% - доста са.
Добро утро !!!
Какъв е този ексайтмент каква е тази превъзбуда във форума?
Ставам преди малко още махмурлия от снощи отварям форума и какво да видя 20 поста от сутринта ... "корекцията дойде", "почнахме ги", "ДАКС-а се срути" ... викам брех сигурно още съм пиян, или сънувам ... обърнах се и пак съм заспал.
Сега отварям пазарите и какво да видя:
ДАКС е - 0.60%
ФТСЕ е - 0.50%
Е какво толкова е станало че ми надухте главата от сутринта, ако бяхме паднали 2%-3% да ставам ама за 0.5% какво ме будите.
Опънах един дълъг ДАКС на 9500 и пак лягам.
Ще стана към 4:30 като отварят Американците.
Никва корекция не е това просто волатилити в 1вия ден на Новата Година ... тази и другата седмица ще подруса малко и после сме нагоре.
Айде до после.
0.6% , сигурно математиката не ти е силното място ,или така ти се иска
почти 2 % сме надолу днес!!!!
какво стана с огромния гап който чакаше -9700,9800
Лузър,по добре спи,че това което ще видиш няма да ти хареса
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Добро утро !!!
Ставам преди малко още махмурлия от снощи отварям форума и какво да видя 20 поста от сутринта ... "корекцията дойде", "почнахме ги", "ДАКС-а се срути" ... викам брех сигурно още съм пиян, или сънувам ... обърнах се и пак съм заспал.
ДАКС е - 0.60%
ФТСЕ е - 0.50%
Е какво толкова е станало че ми надухте главата от сутринта, ако бяхме паднали 2%-3% да ставам ама за 0.5% какво ме будите.
Никва корекция не е това просто волатилити в 1вия ден на Новата Година ... тази и другата седмица ще подруса малко и после сме нагоре.
Айде до после.
Гааз на горе бе Хахо, майка му дееба и DAXa, са е момента
Добро утро !!!
ДАКС е - 0.60%
ФТСЕ е - 0.50%
Айде до после.
Що не опъна поне 10 ДАКСА, като обикновено?
Никой с нищо не е парадирал, ние коментираме, но ти си прознай поне един път... или не помниш какво писа снощи.
Добро утро !!!
ДАКС е - 0.60%
ФТСЕ е - 0.50%
Айде до после.
аз имам нива от 9467,2-до там слезе при мен.
Азиатците диктуват движението в момента
Запълнихме гапа от 27-ми декември.
Да и при мене е било на 9468, значи е горе долу същото еми има скорост и инерция, но ей го там стой сега на 9492-6,x в момента нал тъй ???
Американците спат, а на жълтурите мама им гадна с тая печатница и с тея копия, ма нишо нишо те ше глътнат най много вода, още малко
Аз не съм Eliotwave специалист, ама като почне нещо би трябвало да е вълна А, после вълна В (на горе) и най накрая вълна С а тя е най гадна. Зависи колко е дълга първата вълна и от това може да се вади извод горе долу колко ще е дълбока корекцията, защото А=C, B би трябвало да е 1/2 A
Коментар