IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнение
    Ко рйечи ?!?
    Я да видим ще има ли ново дъно или ще рейнджи!!!

Коментар

• Ко рйечи ?!?
      До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• РЪСТ !!!

Коментар

• честит ви първи песимистичен петък . па колко такива има да се връщат

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            От тия де имам над 10% кихат EDD PSP
            SDRL са на 9%, ма са доста рискови за моя вкус, малко имам.
            Те и GDXJ уж ги дават 9% ама ме съмняват да ги кихнат, друга е там играта
            RIG сега са на 4.7%, ама обещаха след ОСА да ги направят 3$, демек над 6%
            Между 5 и 6% са ми ESV, EDIV, EWA
            4-5% - GUR, както и новите ми придобивки от днес BRXX и NSU
            Под 4% - доста са.
            Какви са PSP, нещо не са ми ясни?

Коментар

• сега мълчиш ама си много отворен инак

Коментар

• хахо гнилочите що падат

Коментар

Стига бе, само 32 са. И това е само само 45% от портфейла де сам си планирал до лятото. Просто вече няма мъни...а не ми се скъсява на бфб.
                  Да не мислиш че слагам огромни суми по перата. Колкото за присъствие влизам, а пък вече където се изгърби сериозно или избухне нагоре - допълвам.
                  Май тая година най сгодна ще е играта с ЕМ, та да видим.
                  Дано това днес не е начало на голяма корекция, аче е рано, не ми влиза в плановете.
                  Айде лека , че взех да премигвам вече.
                  Интересна ще е 2014-та
                  Еми би трябвало да е начало на нещо аз ти показах оня ден NYMO Осцилатора

http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=$NYMO&p=D&yr=1&mn=3&dy=0&id=p79092813366

той беше изгърбен горкия, а щом там има удряне на Болингера отиаме в обратна посока и те се осраха не го карат полека ми летиме, само летиме и нови рекорди, еее аре малко приземяване са и златните артии ми се струват обещаващи за тъз година мисля аз
                  Ама интересно европейските индекси изгърбени а американските пак се праат на отворени, ебаси наглеците, аз тях не съм ги виждал да праат нормална корекция от 3 години баси
                  Last edited by michaelis; 03.01.2014, 08:05.

Коментар

• момчета дау на 17 000 до няколко месеца.това е последната прогноза от шах 5 на малко търново.познавачите ще се сетят за какво иде реч.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                      Kастро бате ти си неккав ебати hedge fonda хиляди, стотин акций, да не си набарал на blackrock Alladina
                      Стига бе, само 32 са. И това е само само 45% от портфейла де сам си планирал до лятото. Просто вече няма мъни...а не ми се скъсява на бфб.
                      Да не мислиш че слагам огромни суми по перата. Колкото за присъствие влизам, а пък вече където се изгърби сериозно или избухне нагоре - допълвам.
                      Май тая година най сгодна ще е играта с ЕМ, та да видим.
                      Дано това днес не е начало на голяма корекция, аче е рано, не ми влиза в плановете.
                      Айде лека , че взех да премигвам вече.
                      Интересна ще е 2014-та

Коментар

Под 4% - доста са.
                        Kастро бате ти си неккав ебати hedge fonda хиляди, стотин акций, да не си набарал на blackrock Alladina

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                          Pipbel, при кои акции очакваш добри дивиденти в следващите месеци?
                          Под 4% - доста са.

Коментар

• Pipbel, при кои акции очакваш добри дивиденти в следващите месеци?

Коментар

• ХАХО КАЖИ РЪСТ

Коментар

• НАЙ ЩЕ Е КРАСИВО ПРИ НАСКО . ДОРИ НЯМА ДА ИМА И НЕТ

Коментар

Working...
                                X