If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ма вие се забавлявате
Това си е причина - За.
Мисля да опитам дейтрейдинг на базата на новини и без ливъридж. Да видим за колко време ще се превърна в дългосрочен.
Day Trading аз съм пробвал, не е добре на всеки spike да подскачаш може да откачиш, особено пък в такива дни с новини като днешната с тоя педист Драги, тъпотии дрънка, то е взето решение на къде ще се ходи преди това а тези новини само мътят водата и събарят стоповете на хората, то това е и целта "прееби другарче" играй swing дръж позиция от няколко дена до месец или positional от месеци до години то си е вече инвестиране докато Day Trading е спекула и статистически хората повече губят именно, защото се опитват да гонят всяка вълна ...
Ньет, то и никога не е имало ама народа веруе сляпо на новините ...
Ма вие се забавлявате
Това си е причина - За.
Мисля да опитам дейтрейдинг на базата на новини и без ливъридж. Да видим за колко време ще се превърна в дългосрочен.
Какво тогава ти дава посоката днес
Може би технически нещата ти излизат в тази посока?
колега като гледаш нещо над 1 година и свикваш с него и те тогава ще усещаш и посоката, но има и дни като днешния на DAX където те изгърбват ако си с leverage
ма френд, първото нещо, което разбрах след задължителните загуби на старта е да игнорирам новините или поне по отношение на решенията за дългосрочни позиции
пазарите в наши дни се движат от настроенията и очакванията на едни хора за това, какви ще са настроенията и очакванията на други хора в бъдеще време - заблуди и самозаблуди най-вече
Какво тогава ти дава посоката днес
Може би технически нещата ти излизат в тази посока?
Опитвам се да възпитам в себе си някакво уважение към тази професия, но в дни като днешния не намирам аргументи...
П.С. Някой вижда ли днес някаква корелация между новини и движение на пазара?
ма френд, първото нещо, което разбрах след задължителните загуби на старта е да игнорирам новините или поне по отношение на решенията за дългосрочни позиции
пазарите в наши дни се движат от настроенията и очакванията на едни хора за това, какви ще са настроенията и очакванията на други хора в бъдеще време - заблуди и самозаблуди най-вече
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Опитвам се да възпитам в себе си някакво уважение към тази професия, но в дни като днешния не намирам аргументи...
П.С. Някой вижда ли днес някаква корелация между новини и движение на пазара?
Не не виждам, но и отдавна съм спрял да търся корелация между новини и движения на пазара, една новина винаги може да се изтълкува 50:50 и пазара може да тръгне във всяка посока.
Коментар