If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз продължавам да съм в къси позиции и смятам, че днес СП ще изпусне малко въздух, само дето за последния половин час изхрупах всичкото валерианови хапченца, които имах
До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Днеска бой по дъното. Това е възможно най-лош микс за стокс. Пейрола слаб, безработицата пада. Хем слабо, хем тейпъра ше си върви с пълна пара... неа милост
И на мен ми е трудно да схвана овчата радост и ентусиазъм, ама можеш ли да ги разбереш. Ще има чуденки след няколко месеца в стил "ама що така стана?" Нищо ще се подготвим. Междувременно мойте къси виксове пируват днес!
Днеска бой по дъното. Това е възможно най-лош микс за стокс. Пейрола слаб, безработицата пада. Хем слабо, хем тейпъра ше си върви с пълна пара... неа милост
Според твоята графика днес трябва да сме към 1730 Да видим дали си хвърлил добре боба.
ае на мене тоя DAX на дневна с тоя фитил ич не ми се веруе да се върне сега веднага даже с това NFP май ше запалят още на горе... то вчера беше ден на майстора при тея ебаси, то беха пируети то беше чудо кат Мая Плисецкая ...
Слаба работа, пак ще се върне Просто решиха да изгърбят тези дето решиха да влезнат като прасета на късо в понеделник. Еми ей на, сбъдна се, изгърбиха ги
Дайте един сериозен анализ, кво става с пазара?
Що вдигна толква много днес?
Аз имам усещането за спор между тези които отдават по слабите икономически данни на лошото време срещу тези, които очакват дълбока корекция. Като че ли първата група надделява засега. Утре след NFP ще мислим пак.
П.С.
Днес първите акции които вдигнаха с по над 2% бяха тези на ритейлърите.
Коментар