Първоначално изпратено от Haho333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеАз пък ти казвам, че скоро много скоро ще има теленца на мезенца
После обратно и така колелото се върти..но сега ще идва ред за млене на телета.
ДАКС- 15% нагоре (може и повече)
СиП - 10% нагоре
Коментар
� -
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеХахаха, добре и до 2086-та ли година ще е така?
DAX - 344 182
Dow - 581 169
S&P - 65 161
Дори мога да ти обясня как го съм го изчислил.
Ама тва нас сега не ни топли освен ако не смяташ да оставяш наследство за внуците от сега.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениене,докато има пазар
После обратно и така колелото се върти..но сега ще идва ред за млене на телета.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеХахаха, добре и до 2086-та ли година ще е така?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНе, в най-лошия случай флат, и Buy On The Dips.
Може да има спадове но ще връща отново до върха.
И не мисля така само аз ами почти всички трейдъри (с изключение на 2ма 3ма от форума).
Коментар
� -
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеТи не мислиш ли че тва нагоре може да спре вече?
Може да има спадове но ще връща отново до върха.
И не мисля така само аз ами почти всички трейдъри (с изключение на 2ма 3ма от форума).
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДнес очаквайте волатилно начало, може да тръгне да затваря гапа до някъде, но следобяда сме твърдо нагоре.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеМоже и да изтрият пазарите малко пари
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеВчера беше почивен ден тук при нас на NYSE, но днес съм на линия за форума за експертен съвет.
За кое ви интересува да ви кажа за ДАКС-а? или за СиП?
Сега съм седнал на компютъра пред трейдинг деска и само чакам да стане 9:30 и да почвам трейдването че днес ще се искарат много пари.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнениеХахо пак се появи, тои като няма ръст и него го няма. Ха дано днеска падне на пук така!
За кое ви интересува да ви кажа за ДАКС-а? или за СиП?
Сега съм седнал на компютъра пред трейдинг деска и само чакам да стане 9:30 и да почвам трейдването че днес ще се искарат много пари.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеДнес трябва вече да минем 1850.
Повече няма какво да кажа.
Коментар
�
Коментар