IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
    МИНИМУМ

Хахо, бате, for the record, още си ги стискам мойте 5 къси даксчета!
    Ми стискай няма лошо аз лично не съм в бизнеса със стискането.
    Аз мойте дълги ги продадох същия ден на печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Buy GGN + EC, add more PBR x 12.23 & EZPW x 10.22

Уубава работа вършат паричките от СФ трейдинга

Скивате ли обемите при УРАнчо...верижната реакция почна

http://finviz.com/quote.ashx?t=URA
      Кастро бате за GGN убу ама EC Ecopetrol SA верно има як дивидент ама тренда е солидно на доле да го ева и PBR Petroleo чикиджеро и те тоже са яко на доле, чек поне нешо дивергенций на месечна, седмична нешо такова да го ева

Коментар

• Първоначално изпратено от jasonbeck Разгледай мнение
        Аз се чудя одеве Хахо купи ли поне 10 дълги ДАКСА на 9790 и 30 СиПа на 1849?
        МИНИМУМ

Хахо, бате, for the record, още си ги стискам мойте 5 къси даксчета!

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
          Е то че ще има спад от 8-10% (не бих го нарекъл корекция) аз съм го предвидил още миналата година.
          Ама няма да е сега Q1, може би ще е Q2 или по скоро Q3 (и ще е свързано с повишаването на лихвите).
          Но преди това ДАКС-а трябва да стигне 10 000. След това вече ще се услушваме да видим на къде духа вятъра.
          Но сега Q1 сядай, затягай предпазните колани и enjoy the ride нямаш грижи до 10 000 сме само нагоре.
          Като дойде време за спада, аз ще пиша във форума и ще съм SHORT DAX така че ще знаете.
          Значи това "Трябва" не значи че ще стане и ха за малко но нямааа..
          Пък и то все едно е там, гледай го на месечна графика и все едно е било 10 000

Коментар

• Buy GGN + EC, add more PBR x 12.23 & EZPW x 10.22

Уубава работа вършат паричките от СФ трейдинга

Скивате ли обемите при УРАнчо...верижната реакция почна

http://finviz.com/quote.ashx?t=URA
            Last edited by pipbel; 21.01.2014, 19:17.

Коментар

Поне 8-10%
              И после зависи, може да се оправи, може и да се забатачи повече, но ти не оценяваш изобщо рисковете и обедняването на масата по целият свят. Така че няма да влизаме в детайли моля те не искам да спорим.
              Е то че ще има спад от 8-10% (не бих го нарекъл корекция) аз съм го предвидил още миналата година.
              Ама няма да е сега Q1, може би ще е Q2 или по скоро Q3 (и ще е свързано с повишаването на лихвите).
              Но преди това ДАКС-а трябва да стигне 10 000. След това вече ще се услушваме да видим на къде духа вятъра.
              Но сега Q1 сядай, затягай предпазните колани и enjoy the ride нямаш грижи до 10 000 сме само нагоре.
              Като дойде време за спада, аз ще пиша във форума и ще съм SHORT DAX така че ще знаете.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                до 2-3 години баце ако не и по скоро, мазало ше има гледам сега почват и дългове да си купуват за да генерирали поток от мангизи, това е новата простия dept securities напрао такъв ръст на DAXa на 4рка го виждам аз и онова SPX неврастениче на 500стин
                Аз бчх постнал по доле една статийка, securitisation is back ... а да видиме тагай дали металите ше бъдат безполезни или май бая полезни
                Аз се чудя одеве Хахо купи ли поне 10 дълги ДАКСА на 9790 и 30 СиПа на 1849?

Коментар

Няма обеми сега никой не ще да копува на Хахо евтините пазари. Защо ли?
                  до 2-3 години баце ако не и по скоро, мазало ше има гледам сега почват и дългове да си купуват за да генерирали поток от мангизи, това е новата простия dept securities напрао такъв ръст на DAXa на 4рка го виждам аз и онова SPX неврастениче на 500стин
                  Аз бчх постнал по доле една статийка, securitisation is back ... а да видиме тагай дали металите ше бъдат безполезни или май бая полезни

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    мелачката ше бъде май повече от 50 рка тоя път, както гледам как я карат май до 2018 ше има нови ръстове дет вика бат Хаха ама на дъна едни нови дъна не са прайли от край време мисля да ударят един ръст 2017-2018 на 500 че не са били там отдавна и тоя дълг малко reset ше му тряя
                    Няма обеми сега никой не ще да копува на Хахо евтините пазари. Защо ли?

Коментар

Поне 8-10%
                      И после зависи, може да се оправи, може и да се забатачи повече, но ти не оценяваш изобщо рисковете и обедняването на масата по целият свят. Така че няма да влизаме в детайли моля те не искам да спорим.
                      мелачката ше бъде май повече от 50 рка тоя път, както гледам как я карат май до 2018 ше има нови ръстове дет вика бат Хаха ама на дъна едни нови дъна не са прайли от край време мисля да ударят един ръст 2017-2018 на 500 че не са били там отдавна и тоя дълг малко reset ше му тряя

Коментар

Днес трябва вече да минем 1850.
                        Повече няма какво да кажа.
                        Haha баце изкаш да каеш до 1750 ? или 1650 не разбрах

Коментар

Колко % надолу ще е мелачката?
                          Кажи си прогнозата?
                          Поне 8-10%

Коментар

Само да не се скриеш и да изчезнеш като почне мелачката надолу
                            Колко % надолу ще е мелачката?
                            Кажи си прогнозата?

Коментар

А 2014 ти казах още миналата година.
                              ДАКС- 15% нагоре (може и повече)
                              СиП - 10% нагоре
                              Само да не се скриеш и да изчезнеш като почне мелачката надолу

Коментар

Аз пък ти казвам, че скоро много скоро ще има теленца на мезенца
                                После обратно и така колелото се върти..но сега ще идва ред за млене на телета.
                                А 2014 ти казах още миналата година.
                                ДАКС- 15% нагоре (може и повече)
                                СиП - 10% нагоре

Коментар

X