IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    айде пак, стига писа ееее, че не моем си чуем с колегите приказката за акцийте ве, ясно че ше хои DAX на 16 000
    Тя пък вашта една приказка ...
    Само глупости ръсите
    Надлъгвате се кой е с по хубаво ДЕМО

Коментар

• Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнение
      Не го слушайте Хемилиото.
      Държи къси на ДАКС-а от 2010 и на 50% загуба.
      И при всеки 1% спад на борсата му се привиждат апокалипсиси и почва да злобее срещи дългите и хората дето са направили МНОГО пари от дълги в последните 5 години.
      Аз не му се сърдя, просто човека има нужда от професионална помощ, то и аз да бях се набутал така с къси на ДАКС-а и аз нямаше да съм в ред.
      Колега е все пак трейдър трябва да му влезем в полужението на всеки може да се случи.
      айде пак, стига писа ееее, че не моем си чуем с колегите приказката за акцийте ве, ясно че ше хои DAX на 16 000

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        трябва си почивка Анди,
        НЕ може САМО НА ГОРЕ!
        ИМА ТУКА САМО ЕДИН Дето мисли, че ПОСОКАТА НА БОРСАТА е САМО една.
        Не ми КАЗВАЙ, че и ТИ ТАКА СМЯТАШ!
        Не го слушайте Хемилиото.
        Държи къси на ДАКС-а от 2010 и на 50% загуба.
        И при всеки 1% спад на борсата му се привиждат апокалипсиси и почва да злобее срещи дългите и хората дето са направили МНОГО пари от дълги в последните 5 години.
        Аз не му се сърдя, просто човека има нужда от професионална помощ, то и аз да бях се набутал така с къси на ДАКС-а и аз нямаше да съм в ред.
        Колега е все пак трейдър трябва да му влезем в полужението на всеки може да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          късаците да Фнимафат у къртинката
          да скъсяваш индекси и да пикаеш срещу вятъра е едно и също. Емиле, четеш ли
          трябва си почивка Анди,
          НЕ може САМО НА ГОРЕ!
          ИМА ТУКА САМО ЕДИН Дето мисли, че ПОСОКАТА НА БОРСАТА е САМО една.
          Не ми КАЗВАЙ, че и ТИ ТАКА СМЯТАШ!
          Last edited by hemilio; 27.01.2014, 12:50.
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Абе нат.газа кърти мивки бе. Днес пак 4% нагоре до 5.4.
            Няма удържа аз. Само DGAZ.
            Ти кво искаш да shortirash с DGAZ аз като му гледам тренда на газта, тя се покачва е за кво ше го скъсяваш, по добре си купи NGAS:xlon и си го дръж глей ква зелена тояга има на горе на 1h а кат стане летото и по топло тогава го шортирай, са зимата всеки пали огин да се топли
            бат snaky прав да го еа за тебе червена тояга значи BUY зелена SELL

Коментар

• Абе нат.газа кърти мивки бе. Днес пак 4% нагоре до 5.4.
              Няма удържа аз. Само DGAZ.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                ей тука няколко идеи още

AGNC - American Capital Agency (аз лично на ей тея съм мноо навит )
                Dividend Yield: 12.80%

CY - Cypress Semiconductor Corporation
                Dividend Yield: 4.40%

CM - Canadian Imperial Bank of Commerce
                Dividend Yield: 4.50%

SQM - Sociedad Quimica Y Minera De Chile (тези ги имам вече)
                Dividend Yield: 4.20%

APL - Atlas Pipeline Partners
                Dividend Yield: 7.60%
                Не ме интересуват особено. GGN, EDD PSP и IGD от високодивидентните ми стигат.
                Даже последните 2 са от тези 7-8 акции де се глася да им тегля ножа, аче наличния 16% кеш може да се окаже недостатъчен скоро време.
                Въпрос на приоритети, не мога да държа акции с потенциал от 30-50% когато на суперизгодни цени ми се предлагат такива с опции за дабъл, трипъл и квадрипъл.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  късаците да Фнимафат у къртинката
                  не знам аз пък не бих държал long дат каа честно

Коментар

• късаците да Фнимафат у къртинката
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Прав си, не издържи ли на 1775 - отиваме на 1650.
                      И ще се наложи да мобилизирам допълнителен ресурс щото тогава освен ЕМ и ДМ ще са на доста изгодни нива за пълнене.
                      За ножовете - споко, няма ме фане анемията, колкото по ме драскат и режат - толкоз по алчен ставам, аче предусещам голям тропот на бикове след мецаните
                      Днес си изчислявах портфейла - 38 броя артии с 3% чист дивидент, на 10% средно аритметично от годишно ( при немалко и многогодишно дъно) и на 40% от годишен връх. Потенциала да си направя едно поне 50% следващите 2 години е налице, немалко акции имат сили да ми дадат дабъл и повече.
                      ЕМ си тестват трипъл ботъм линията, немалко са вече под нея, на доста места наблюдавам почти капитулация, което никак не е зле
                      Естествено винаги може стане още по лошо
                      След вчерашната яка търговия съм така :
                      = 23% нефт (16% в сондъорите ми ESV, RIG, SDRL)
                      = 37% EM ( Най як съм на Турция,Бразилия и Чили, ама и немалко други имам)
                      = Други ( див-ти, ДМ и спекулативни) - 14%
                      = Злато 6%
                      = Комодитис 4%
                      = Кеш - 16%

PZE,ESV,BVN,TGA,PSP,ECH,PBR,EDD,TCK,EZPW,EWA,,SDRL ,TUR,IDX,BRF,
                      FXI,EDIV,CORN,WEAT,SU,GDXJ,BRXX,NSU,IGD,SGG,VALE,J O,FRN,ILF,
                      ASEA,PEY,RIG,DGS,PTR,EBF,GGN,GXG,EC
                      ей тука няколко идеи още

AGNC - American Capital Agency (аз лично на ей тея съм мноо навит )
                      Dividend Yield: 12.80%

CY - Cypress Semiconductor Corporation
                      Dividend Yield: 4.40%

CM - Canadian Imperial Bank of Commerce
                      Dividend Yield: 4.50%

SQM - Sociedad Quimica Y Minera De Chile (тези ги имам вече)
                      Dividend Yield: 4.20%

APL - Atlas Pipeline Partners
                      Dividend Yield: 7.60%

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                        Да видим 1775 на СиП дали ще издържи. Това е много сериозно ниво. Ако и него го счупят, вече ще трябва да се слагат кафявите гащи. Ама не вярвам много. Бабата ще изкара от пазара шортаджиите в сряда. Аз лично мисля да ударя един къс викс на 1775.

Пипчо, тая твойта стратегия много мазохистична бре! Имаш няква странна мания да хващаш падащи ножове.
                        Прав си, не издържи ли на 1775 - отиваме на 1650.
                        И ще се наложи да мобилизирам допълнителен ресурс щото тогава освен ЕМ и ДМ ще са на доста изгодни нива за пълнене.
                        За ножовете - споко, няма ме фане анемията, колкото по ме драскат и режат - толкоз по алчен ставам, аче предусещам голям тропот на бикове след мецаните
                        Днес си изчислявах портфейла - 38 броя артии с 3% чист дивидент, на 10% средно аритметично от годишно ( при немалко и многогодишно дъно) и на 40% от годишен връх. Потенциала да си направя едно поне 50% следващите 2 години е налице, немалко акции имат сили да ми дадат дабъл и повече.
                        ЕМ си тестват трипъл ботъм линията, немалко са вече под нея, на доста места наблюдавам почти капитулация, което никак не е зле
                        Естествено винаги може стане още по лошо
                        След вчерашната яка търговия съм така :
                        = 23% нефт (16% в сондъорите ми ESV, RIG, SDRL)
                        = 37% EM ( Най як съм на Турция,Бразилия и Чили, ама и немалко други имам)
                        = Други ( див-ти, ДМ и спекулативни) - 14%
                        = Злато 6%
                        = Комодитис 4%
                        = Кеш - 16%

PZE,ESV,BVN,TGA,PSP,ECH,PBR,EDD,TCK,EZPW,EWA,,SDRL ,TUR,IDX,BRF,
                        FXI,EDIV,CORN,WEAT,SU,GDXJ,BRXX,NSU,IGD,SGG,VALE,J O,FRN,ILF,
                        ASEA,PEY,RIG,DGS,PTR,EBF,GGN,GXG,EC
                        Last edited by pipbel; 25.01.2014, 18:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                          Да видим 1775 на СиП дали ще издържи. Това е много сериозно ниво. Ако и него го счупят, вече ще трябва да се слагат кафявите гащи. Ама не вярвам много. Бабата ще изкара от пазара шортаджиите в сряда. Аз лично мисля да ударя един къс викс на 1775.

Пипчо, тая твойта стратегия много мазохистична бре! Имаш няква странна мания да хващаш падащи ножове.
                          Кастро е джелезен мажорет с ножевете той ги хваща у движение
                          ей тука да видите бат Краси мъдрата лама е написал едни седмични анализи за SP500

http://practicaltechnicalanalysis.blogspot.co.at/

е и тука един чок златарин е написал за жълтеницата, а той е голем змей

http://www.zealllc.com/2014/goldbtm.htm
                          ....
                          Last edited by michaelis; 25.01.2014, 14:43.

Коментар

• Да видим 1775 на СиП дали ще издържи. Това е много сериозно ниво. Ако и него го счупят, вече ще трябва да се слагат кафявите гащи. Ама не вярвам много. Бабата ще изкара от пазара шортаджиите в сряда. Аз лично мисля да ударя един къс викс на 1775.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                              Много естетически завършек
                              О, да
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Много естетически завършек
                                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Working...
                                X