If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ето тук вече не сте сам колега, и ние се облизваме, даже днес имах съвещание с партнърите но докат се наканим пазара затвори... лол. Както и да е, в понеделник и ние ще влизаме. Определено има интересна хипотеза с украинските драми. Кога е екс див, че ме мързи да търся?
поздрави,
Фиск
Все още е само предложение, за събранието в края на април.
Имаш интересни идеи, но не рискуваш ли, прекалено много с компании занимаващи се с дрилинг и офшорен бизнес.
Самият бизнес е много специфичен изисква постоянни инвестиции в производствени активи и във високо-квалифицирани кадри, а печалбите не винаги са гарантирани.
Че си е специфичен, рисков,така си е, но и аз съм си висококвалифициран
2014г - 1млрд барела офшор ойл, очаквано 2020 - 5млрд !
Между другото да опровергая една заблуда - фракинг нефта е по-скъп от екстрахирания дълбоководен.
Моя букет от ESV, RIG,SDRL,NE ми носи 7% чист дивидент.
Следващите 5-6 години поне 10-15% средногодишна капиталова очаквам от тези хартии.
Някакви идеи за друг сектор/индустрия с подобни тт данни ?
Че аз поне не се сещам.....
Ето тук вече не сте сам колега, и ние се облизваме, даже днес имах съвещание с партнърите но докат се наканим пазара затвори... лол. Както и да е, в понеделник и ние ще влизаме. Определено има интересна хипотеза с украинските драми. Кога е екс див, че ме мързи да търся?
Имаш интересни идеи, но не рискуваш ли, прекалено много с компании занимаващи се с дрилинг и офшорен бизнес.
Самият бизнес е много специфичен изисква постоянни инвестиции в производствени активи и във високо-квалифицирани кадри, а печалбите не винаги са гарантирани.
аа аз съм го заебал, взех там от шорта колкот за цигари и са чакам са малко европейците ги пробиха само американците се праят още на Лили Иванова ама ше има гръдна жаба и там както не им се верва после ще наваксват и ше го боднат у човката на всеки бик ...
Кво става трейдъри?
Какви са очакванията за деня? Някой трейдва ли нещо?
Ми очакванията станаха ясни още снощи като пробихме и затворихме под 1850. На теб не ти ли са ясни очакванията. Ако си имал късо държиш. Ако не, връзваш здраво гащите и гледаш не олискаш кълките
Коментар