IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
    ти избърза дееба, миналият път му казах и на кастро да го погледне на месечна и същите мизерий е правило, нема се плашиш тва не е БФБто там въобше не искам и да знам как функционират нешата ..
    Ами така се оказва сега, ама тогава не беше избързване. Запълването на онзи грозен гап си беше като нарисувано. Карай, ще чакаме по тази позиция.

Иначе, днес реагира гледам. 4,86 не е зле. Минало е резистенцията на 4,79. Ако затвори на това ниво ще прибягаме набързо към 5 и отгоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
      Ам, аре да тръгва, че ми притръпна... от стоене
      ти избърза дееба, миналият път му казах и на кастро да го погледне на месечна и същите мизерий е правило, нема се плашиш тва не е БФБто там въобше не искам и да знам как функционират нешата ..

Коментар

ше хои бе кат ти каам как нема да хои може още един малък подскок да има като предишния и после гаааз
        Ам, аре да тръгва, че ми притръпна... от стоене

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Aбе то на 10 няма се спре, ама нека първо се качим на сма 200 и се задържим там, па после ще го мислим трипъла оттам насетне.
          Очаквам добри новини към края на годината за хартията.
          ше хои бе кат ти каам как нема да хои може още един малък подскок да има като предишния и после гаааз

Коментар

• шъшъшъ номерца

Коментар

ше имa полет поне до 10тка а може и повече, накокошинило се едно такова
              Aбе то на 10 няма се спре, ама нека първо се качим на сма 200 и се задържим там, па после ще го мислим трипъла оттам насетне.
              Очаквам добри новини към края на годината за хартията.

Коментар

• добавка свинско къшу

Коментар

Аз от минъорите имам TCK и NSU.

Михале, ке излитаме ли с NTWK ?
                  Време му е накрая за 7-ка поне викам.
                  ше имa полет поне до 10тка а може и повече, накокошинило се едно такова
                  Last edited by michaelis; 19.03.2014, 09:48.

Коментар

Ами хайде де! Колко време ще ги чакам тез. На -1К ми е тази линия. Мнооо ме дразни. Залагаха ме, че ще пълнят гапа над 7 и сурнаха гадините мръсни. Ама не скачайте още агресивно. На 4,79 има някаква резистенция. Днес я пробиха, ама трябва да се потвърди на затваряне. Днес не стана. Затвори на 4,77. Утре може да стане работата. Друго си е Баба да помогне

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                      Тя оная там шефката им в Бразилия и тя май комуне си пада. От трън та на глок май е малко таз работа. Ама въпреки това, май по я бива от комшийката и от южна страна. Онази май хич не я слуша главата.
                      Ми те тъкмо с такива каки комунистки в такава мътна вода се ловят рибките.
                      Га вземат се оправят нещата и цените ще са тотално други преди да се усетим.

Аз освен известния там лаф за кървищата по улиците много харесвам и този:

"Buy when things look like they can only get worse, because as soon as there is any sign of improvement, it will be too late.
                      ПС Много доволен днес от рашките, 220$ на плюс от RSXJ и ERUS

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                        Аз имам от испанския сантандер и ми харесва, наистина дивидентите са доста добри от него, меко казано

Аз пък си взех SQM да имам и аз нещо минно

Коментар

Кастро заеби ги тея Централния Комитет на БКП само некви тъпотии с тая БФБ ...
                          Тя оная там шефката им в Бразилия и тя май комуне си пада. От трън та на глок май е малко таз работа. Ама въпреки това, май по я бива от комшийката и от южна страна. Онази май хич не я слуша главата.

Коментар

Взех си и BSBR днес. Яко +9% дивидентче и потенциал за дабъл и трипъл идните години. Мисля добро допълнение към HSBC ще стане за банковото ми секторче.
                            Равен, де си бе - добре ли съм сторил ?
                            Всеки случай ми изглежда по обещаващо от ЦКБ, да не говорим за цековия пиб ....
                            Аз имам от испанския сантандер и ми харесва, наистина дивидентите са доста добри от него, меко казано

Аз пък си взех SQM да имам и аз нещо минно

Коментар

Взех си и BSBR днес. Яко +9% дивидентче и потенциал за дабъл и трипъл идните години. Мисля добро допълнение към HSBC ще стане за банковото ми секторче.
                              Кастро заеби ги тея Централния Комитет на БКП само некви тъпотии с тая БФБ ...

Коментар

• Взех си и BSBR днес. Яко +9% дивидентче и потенциал за дабъл и трипъл идните години. Мисля добро допълнение към HSBC ще стане за банковото ми секторче.

Коментар

Working...
                                X