Първоначално изпратено от Tkilata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
-
Петробраса от 3 дена цепи мрака, току що ми задмина средната и се опитва да се качи на сма 50
Ма до 50$ има много ляп да яде още...нищо, търпеливи сме си
http://finviz.com/quote.ashx?t=PBR&ty=c&ta=1&p=d
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеТуй NTWK голямо дърво, да знаете. Вчера пак не мина 4,79. Никъде няма да ходи като гледам. А както има една борсова поговорка, щом не се вдига, значи ще пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеТуй NTWK голямо дърво, да знаете. Вчера пак не мина 4,79. Никъде няма да ходи като гледам. А както има една борсова поговорка, щом не се вдига, значи ще пада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеВърнах се в SQM и аз. Тази фирма ще я правим българска
Взех и малко LIT.
Чудя се дали няма върне още малко до сма50...за вход
Същото се отнася и за уранеца, кафето, захарта, корна.
Кеширах ги преди седмица като ми трябваха пари за дрилърите и се ослушвам сега за по сгодни нива, аче грам комидити нямам в момента...Last edited by pipbel; 20.03.2014, 16:51.
Коментар
-
последни издихания а куклоя кажи бабка какво сготви
Last edited by the architect; 20.03.2014, 15:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеТо не е хубу да се говори така ама...кат пукне първата пушка тогава Чайна
Не знам, ама виждам че правят трипъл ботъм, на нивата си от преди 14 години са и само 12% по високо от дъното си преди 5г. Се едно да се чудя на софка 280 дали си заслужава...
Днес пак са надоле, почвам да увеличавам стъпаловидно.
Коментар
Коментар