IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Като става дума за Щатите, през последните няколко дни на миналата седмица смятах, че тече закриване на позиции свързано с края на 3-месечието. Корпоративния свят се движи по свои закони, един от които е, че всеки кой каквото прави през 3-месечието, накрая трябва да покаже резултат (фикснат към последния работен ден), да покрие таргет, за да получи нещо в горница на заплата си. Същото разбира се зависи и от резултата на целия екип ( в някакво съотношение на личен резултат/резултат на екипа). Друга логична причина може да е била разпродажба от банки търгуващи за своя сметка и ималии проблеми с покриване на изискванията при изминалите стрес тестове. Трета причина - нужда от парички за дивиденти.
    Тази логика обаче е валидна за края на всяко 3-месечие.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
      старшни изроди са американите не може да им се отрече,ама пак през ноща направиха ол тай хая
      тез кат гледам циклите най късно до 2018 са направили нови дъна, гаранте, само не знам как и нас ше ни повлече вълната. Тогава +- година две завършва големия мечешки цикъл. и започва новия bull market. Да видим живи и здрави до тогава ...

Коментар

• Куклата да каже ръст че днеска ще трепа наред оптимисти

Коментар

• старшни изроди са американите не може да им се отрече,ама пак през ноща направиха ол тай хая
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• тънката струйка ще е надолу и всички ще чакат да чуят новината , пък то няма. утре поради лошия кашкавал който се произвежда в лос анжелис борсите ще падат . просто лош фондамент

Коментар

• Mnenia za Gazprom i Lukoil.

Коментар

• Днеска пак голяма зелена ПРЪЧКА.. ... Утре двойно
                I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• ти виж сега пусни си 5 дълги за 10000 и чакай , поне да имаш за майонезка

Коментар

• кукло утре ще влизам в парите , късо прасе и от тука

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      Равновесие,кажи нещо за фундамента.как виждаш ги нещата?
                      аз чакам руснаци и американци да се разберат нещо за Украйна и тогава ще стане весело.проблема е ,че само се дъвчат и това изнервя всички.каквито и данни да излизат това е темата сега.
                      ей ти

НАТО прекратява сътрудничеството си с Русия
                      Организацията ще укрепи връзките си с Украйна и с други държави от Източна Европа, стана ясно след срещата на външните министри от алианса

http://www.investor.bg/centralna-i-i...rusiia,169787/

Коментар

аз чакам руснаци и американци да се разберат нещо за Украйна и тогава ще стане весело.проблема е ,че само се дъвчат и това изнервя всички.каквито и данни да излизат това е темата сега.
                        Те вече се разбраха. Дъвченето е за пред камерите. Европа ще е нагоре следващите месеци, нищо чудно STOXX 50 да завърши на 20-30% над настоящите нива. Горе долу толкова е екстра дискаунта на Европа спрямо САЩ извън нормалния дискаунт. САЩ настрани и леко нагоре.

Развиващите се пазари обаче ще избият рибата - без Китай и може би Русия, които ако завършат на 0 ще са доволни.

Коментар

Не че съм равновесния, ама да си кажа... Темата за Украйна и Русия беше сдъвкана от борсата поне преди седмица и в момента не оказва на практика никакво влияние. Нивата, на които се намираме го потвърждават. Разбра се, че нито война ще има, нито санкции. Толкоз по въпроса.

Коментар

• Равновесие,кажи нещо за фундамента.как виждаш ги нещата?
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              мене ме боли щеката 5, 10, 15, дали ше е в седмак или осмак на 1300 отиа рано или късно ... това си е мое мнение са, знам аз че глупости говорим ше га видим
                              може и да иде, но е малко вероятно да е в близките месеци.да не си пил ВЕ къв е тоя правопис
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

5 пункта водят ли до превъзбудаама утре. Или в седмък. Задължително. Ще падне
                                мене ме боли щеката 5, 10, 15, дали ше е в седмак или осмак на 1300 отиа рано или късно ... това си е мое мнение са, знам аз че глупости говорим ше га видим

Коментар

Working...
                                X