Първоначално изпратено от michaelis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениепак, Пълно с разпенени мечки
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНе виждаш ли нещо притеснително в тази графика : https://twitter.com/AdrianRaymondFX/...446272/photo/1
Или Драги ти вдъхва кураж?
на ей тая фигурка ми мяза че ше стане точно с нови дъна ...
http://www.acting-man.com/blog/media...g-triangle.jpgLast edited by michaelis; 14.04.2014, 18:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениерадвам се че сте мечи настроени, щом дребните риби са такива пазара ще е бичи, както съм и аз, тоя от ЕЦБ ви хвана с пушката в кацата с меда
Или Драги ти вдъхва кураж?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Burov Разгледай мнениерадвам се че сте мечи настроени, щом дребните риби са такива пазара ще е бичи, както съм и аз, тоя от ЕЦБ ви хвана с пушката в кацата с меда
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеНищо, те следобед ще продадат и ще минат даже шорт. И пак ще ги опънат, като обърнат палачинката в края на сесията. Утре ще трябва да си изкупят шортовете на по-височка цена. И после пак така.Добра е играта.
за тва дедо ви микелис се преквалифицира с опционите, там нема стопове нема нишо само време ..... а нещата си се случват .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеа сутринта беше едно оптимистично и бая балъци накупиха , нали редкоДобра е играта.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеКоригирах линка в предния пост. Цъкни да се посмееш.
Опа опа, чек бе тоя дал графика със вторника и без вторника, ехеее бат snaky утре сме всите на горе според тоя специалиста ...Last edited by michaelis; 14.04.2014, 13:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениебат snaky нешо линка го нема дай некой дет работи да видим ко толкоз има тама .. аа иначе утре е вторника и сме на горе то гледам и са бутат ама е понеделник
Коментар
Коментар