Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениенещо стана обърнаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеабе не искам си продаам ланците бе ...кво да шортим индекса ли, майната им на индексите аз съм лек long казвам лек на Russel щото тва показват опциите виждам че индекса търчи на доле ама спира, нема има повече щото се усрал народа са би тряяло да пробат оше веднъж и ако не успеят до летото е глей тагай кво става ...
А па може и са да го изсипат кво м пречи, с опцията ми е добре там нема стопове и глупости само да не нервират след месец има време ...И той и ланците за шортене.
Коментар
-
СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ мама им балонерсканаско с теб съм имаш страхотни ушички
Last edited by the architect; 15.04.2014, 20:59.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАми шорти бре! Като знаеш, че ще го закарат на 1000 шорти!!!!!!Щот точно натам е тръгнало, ако не си забелязал.
кво да шортим индекса ли, майната им на индексите аз съм лек long казвам лек на Russel щото тва показват опциите виждам че индекса търчи на доле ама спира, нема има повече щото се усрал народа са би тряяло да пробат оше веднъж и ако не успеят до летото е глей тагай кво става ...
А па може и са да го изсипат кво м пречи, с опцията ми е добре там нема стопове и глупости само да не нервират след месец има време ...
Коментар
-
майкъле наздраве16025 дърпа ама тя змията докато я тъпчеш все се гъни
Last edited by the architect; 15.04.2014, 20:13.
Коментар
Коментар