IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• неска купуват утре ще плачат . ами бича проста работа

Коментар

• Купувате ли а..
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Зависи кога ще се изчерпи ръста в Европа.Казаха,че в момента се задълбочавал,
        ама с тази война в Украйна докъде ще се задълбочи не знам.

Коментар

• SPX JUN 06.2014

-1900/+2 1880 /- 1860 Butterfly PUT -2.80 Probabillity 85%

ей туй напрай дедо ви, туй сглобихме, или да хои до първата седмица на Юни над 1900 или под 1860 се ми е тая само да не е между тях ..., че ше изям тоягата ...

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
            значи ако сега са я казали по сисибиси телевизията може да се пускат къси
            E ... не веднага

Коментар

значи ако сега са я казали по сисибиси телевизията може да се пускат къси
              Вероятно ще продължат да надуват бапона докато се взриви.

Коментар

• значи ако сега са я казали по сисибиси телевизията може да се пускат къси

Коментар

така е винаги е хубаво да има къси позиции от тук че никой няма да ни чака да пуснем , електронната игра така е програмирана само бич бич бич , мич мич мич . ше ми бият те стопове смешници
                  Кой знае преди малко слушах прогноза за СИП 2250.

Коментар

• така е винаги е хубаво да има къси позиции от тук че никой няма да ни чака да пуснем , електронната игра така е програмирана само бич бич бич , мич мич мич . ше ми бият те стопове смешници

Коментар

• Седмицата започва с приятни понижения, които се отразяват много добре на късите ми позиции на BAC и SP500.

Коментар

• върви ли чутуртърговията

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                          Има бе, ей го! Храс, прас, както си трябва. Ама трябваше да е следобеда. Странно ми е, че нямаше понеделничен сутрешен оптимизъм. Колеги, да не сменихте сценария
                          нема сменен сценарий бе, дългосрочно само кабадан и само на доле, нема повече да има ръстове и рекорди, да ми чупят те на всеки 100М тва да не е баница ... тряя едно ново дъно само да избацат на 500 или нещо такова и тек тогаз голямата мечка е свършила и се задава новия bull trend ама тва има време първо да започне големия мечок ...

Коментар

• обаче това зло как отпусна напрежението . еврейчето купи евтино за зъбки и сега стиска

толкова набичиха нещата че дори не говорят за sell in may and go away . е то миналата година найстина нямаше селл . само бици .
                            Last edited by the architect; 05.05.2014, 14:15.

Коментар

• дето вика оня малкия от десека . искам всичко

Коментар

• не ме задоволява малко е . слаба ракия

Коментар

Working...
                                X