IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• фашагата сега ще направи едно шипче над 10000 и после ще им разкажа играта . нали моше . сега разбирам от къде идва думата мошенник

Коментар

• twitter май му е ден или вечер днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        И някой друг мисли като мен
        Прот, ти остави другото ми кажи какво ще правим с BVN и новия му олтайм лоу ?
        Нали ти приказваше за тях ?
        И на мене ми е стара слабост и голямо контрарно изкушение в момента, ама.....нещо 6-то ми чувство не ми аресва...

http://finviz.com/quote.ashx?t=BVN&ty=c&ta=1&p=d

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          пичове,утре заминавам за Хонконг,и най вероятно ще изтърва екшъна с пързалката,но вие дерзайте,ще ви наглеждам,и хахо да го спихнеш дакса,белким ми е късмет азията,да затворя от там позицията си

Успехи!
          Че ти пак пиши във форума бе, в Хонг Конг да не би да нямат интернет?
          Не се притеснявай то й в Хонг Конг ще има пързалка.
          Те обикновенно пързалките са глобални събития.
          До 2 седмици я чакаме.
          Успех

Коментар

• наско сега ще си направи обърнат чутурляк . злото малко му остана до 1252 от там нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
              Не дърпай дявола за опашката!

Коментар

• пичове,утре заминавам за Хонконг,и най вероятно ще изтърва екшъна с пързалката,но вие дерзайте,ще ви наглеждам,и хахо да го спихнеш дакса,белким ми е късмет азията,да затворя от там позицията си

Успехи!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ааа и да не забравя наблюдавай хабълките

Коментар

• няма да се плашиш редко . едно шипче сега да зарибим сганта и после където му е мястото . колкото повече се бави толкова по красиво и изваяно ще е като пада седни сега малко и погледай графиката може нещо да научиш

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                      обаче ме кефи бичата сган майкъле . за едно 10000 и майка си ще продадат . все едно ще хванат господ за шлифера . а после кво . пръс
                      Тука за първи път да се съглася с Архитекта, за тия 50 точки нагоре няма смисъл да се играе.
                      Но за тия 500 на долу със сигурност

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        обаче ме кефи бичата сган майкъле . за едно 10000 и майка си ще продадат . все едно ще хванат господ за шлифера . а после кво . пръс
                        после ше раздаваме свирките против акули и кой му се падне свирка без топче или глуха акула да се опраа ...

Коментар

• злото май чутурка си направи за нагоре

Коментар

• сега въпроса е как да минем 50% курекция като 1% . нещо такова

Коментар

• обаче ме кефи бичата сган майкъле . за едно 10000 и майка си ще продадат . все едно ще хванат господ за шлифера . а после кво . пръс

Коментар

• прасюнгера си стигна 3727. време е за трепане. тихо мижа като мишок в брашно и чакам своя мумент

Коментар

Working...
                                X