тоя twtr както го е подкарал нищо чудно да удари 40$,аз го отиграх но чисто спекулативно с only 12% профит...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеЕ нали писах преди малко.много обичам тази дума Сеееееееееееч.поря ги кан рибииии тъпча ги кът агнитааааа
Коментар
-
ей по рано тук в този форум всичко живо пишеше.едните казваха от една година------падаме,другите-----качваме.сега никой.данеби всичко да е леш.ей обадете се.архитекта---2000 мнения натряска братле сега те няма.поне дай с теб да си лафим.хемилио доживя късата идея тя започна а теб те няма.хайде по сериозно.сега му е времето да се правят пустите му пари
Коментар
-
е нали по рано днес бях базикнал за някаква новина да се измисли-----ами измислиха си проблема с ирак-----сега вече обмислят и въздушна атака
големи са в това отношение да си правят графиките и новините.И в този ред на мисли понеже кризата ще е бърза---------правителството няма да пада според мен.няма време бойко да прави дармадан държавата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеМисля, че ще има още един подскок преди да тръгнем надолу.
Пантера, как точно ги изчисли тея 14900?
Коментар
-
Добавка на SCO както възнамерявах до средна 25.55 сега.
Сел 1/4 PZE - с рси 79 - искаше си го
Валатилничко си е, ако направи нататък някой по сериозен дип надявам се да имам възможност да допълня. Заслужават си.
Дрилчовците ми яко ралят днес, не е зле, наскоро сичките си снесоха яйцатаLast edited by pipbel; 12.06.2014, 18:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеИ аз съм на това мнение, но ми омръзна да ми се трупа swap. Не ме дразнят минусите от ценовата разлика, а от начисления swap. Много ме дразнят!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар