IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тоя twtr както го е подкарал нищо чудно да удари 40$,аз го отиграх но чисто спекулативно с only 12% профит...

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      Е нали писах преди малко.много обичам тази дума Сеееееееееееч.поря ги кан рибииии тъпча ги кът агнитааааа
      евала брат ми наздравееее

Коментар

• Айде почна откриването

Коментар

• Е нали писах преди малко.много обичам тази дума Сеееееееееееч.поря ги кан рибииии тъпча ги кът агнитааааа

Коментар

• ей по рано тук в този форум всичко живо пишеше.едните казваха от една година------падаме,другите-----качваме.сега никой.данеби всичко да е леш.ей обадете се.архитекта---2000 мнения натряска братле сега те няма.поне дай с теб да си лафим.хемилио доживя късата идея тя започна а теб те няма.хайде по сериозно.сега му е времето да се правят пустите му пари

Коментар

• не знам кери трейд валутите стоят стабилно та сигурно спадът е краткосрочен, не че ще пускам дълги де сеееч!

Коментар

• е нали по рано днес бях базикнал за някаква новина да се измисли-----ами измислиха си проблема с ирак -----сега вече обмислят и въздушна атака големи са в това отношение да си правят графиките и новините.И в този ред на мисли понеже кризата ще е бърза---------правителството няма да пада според мен.няма време бойко да прави дармадан държавата

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
                  Мисля, че ще има още един подскок преди да тръгнем надолу.

Пантера, как точно ги изчисли тея 14900?
                  свърши с подскока.пък 14 900 само гледай.прескачаме едната съпротива и направо на втората.нали караме по съкратения вариант криза.10 месеца ни делят от върха който направи дау,до дъното на кризата.време няма.февруари март дъното догодина.а къде ще е има време ще се изясни.засега е хард сел

Коментар

• Топката за мача на откриването се пукнала.затова са разочаровани пазарните участници. Мошето купи евтинко зло .а как падаше на 1250 мамата си джаса

Коментар

• Мисля, че ще има още един подскок преди да тръгнем надолу.

Пантера, как точно ги изчисли тея 14900?
                      Last edited by Lupus; 12.06.2014, 19:26.

Коментар

• момчета окончателно отиваме първа спирка 14 900

Коментар

• Добавка на SCO както възнамерявах до средна 25.55 сега.
                          Сел 1/4 PZE - с рси 79 - искаше си го
                          Валатилничко си е, ако направи нататък някой по сериозен дип надявам се да имам възможност да допълня. Заслужават си.

Дрилчовците ми яко ралят днес, не е зле, наскоро сичките си снесоха яйцата
                          Last edited by pipbel; 12.06.2014, 18:29.

Коментар

• може би дакс оказва съпротива на дау да пропада но до 18.30 ок а после..........

Коментар

• тези индекси полудяха.дау надолу дакс нагоре.какво е това нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
                                И аз съм на това мнение, но ми омръзна да ми се трупа swap. Не ме дразнят минусите от ценовата разлика, а от начисления swap. Много ме дразнят!
                                Намери си читав брокер,суапа при мен е нищожен,не позволявай да те дърварят.
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X