IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ало тия с късите абе вие на демо ли търгувате???то не бе шортене не бе приказки абе и аз бях с вас ама се усетих навреме и обърнах платната това ме спаси от фалит ама вие сте много опак като жи гледам откога шортите само на демо и после рестарт нали

Коментар

• ротативката удари 3777 . бинго пак казвам като един бербатов едно барче надолу и всичко е изплатено
      Last edited by the architect; 05.06.2014, 22:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
        Не знам, къси срещу централна банка ама никак не ми изглеждат привлекателно. Аз поне днес затворих всичко и вече съм в дъолгата посока.
        Умно си постъпил !

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          фонда мента винаги много лъже
          Не знам, къси срещу централна банка ама никак не ми изглеждат привлекателно. Аз поне днес затворих всичко и вече съм в дъолгата посока.

Коментар

• фонда мента винаги много лъже

Коментар

• Мисля че дойде времето за европейски акции. Очевидно ЕЦБ иска да помпа пазара, а срещу централна банка не се играе.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                Ехаа, ква тая ерекция бе..към 2000 ли сме тръгналЕ
                Хахо - как са късите ?

Ванка - уран-чо пак ще кацне скоро на мушката на 14$
                Търгувай бе, идеална суинг акция, макар да отстъпва донейде за това на GDXJ.

Захарта и царевичака също ме изкушават и ги дебна да ги разпродадат добре..

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=corn&ty=c&ta=1&p=d
                http://www.finviz.com/quote.ashx?t=sgg&ty=c&ta=1&p=d
                а то мошето ги умее. мама добре го е възпитала да лъже като мангалче . браво на мама то дървото по далече от крушата не пада

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Ехаа, ква тая ерекция бе..към 2000 ли сме тръгналЕ
                  Хахо - как са късите ?

Китайците са в бизнеса със златото и урана...Дай тука нещо Виетнам за разнообразие..нали има специален пратеник. Не сте ли му казали да пазари
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                    Добре за теб. Аз уча се в движение. Пропуски очевидни и много.
                    Между другото две години ми трябваха за да прихвана един по един 100-ци движещи пазара фактори, да схвана горе-долу как си взимодействат и да стигна все пак до извода на онзи отец, който каза:

Едно магаре да сложиш на пазара и да чакаш ако мръдне опашката наляво - купуваш, опашката надясно – продаваш, и то ще бъде успешен анализатор, стига да мърда повече опашката в посоката, в която върви пазара.
                    Златото ще удари, когато банките са принудени да изсипят всичките си резерви на пазара. В момента те стискат резервите, които им дават от страх да не загубят и предпочитат да вземат 0.25% като ги дадат обратно на ФЕД вместо да финансират нещо на 4-5%

А в краткосрочен план за магарето е вярно. В момента се носим в океан от ликвидност и никой не знае къде ще изпука следващия балон. Обаче всички знаят, къде ще е последния

Коментар

• Нещо много подскочи. Тия работи хич не ми харесват.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Ще намаже ами..вече парите няма киснат по трезорите. Нали искат да е 15 долара на час минимум - как ще стане тая работа
                        Добре за теб. Аз уча се в движение. Пропуски очевидни и много.
                        Между другото две години ми трябваха за да прихвана един по един 100-ци движещи пазара фактори, да схвана горе-долу как си взимодействат и да стигна все пак до извода на онзи отец, който каза:

Едно магаре да сложиш на пазара и да чакаш ако мръдне опашката наляво - купуваш, опашката надясно – продаваш, и то ще бъде успешен анализатор, стига да мърда повече опашката в посоката, в която върви пазара.

Коментар

• късо прасе

Коментар

• наско още днеска го виждам връх после за 3200 поне после 2900 най накрая 1000 че не сме го пипали отдавна

Коментар

• Ехаа, ква тая ерекция бе..към 2000 ли сме тръгналЕ
                              Хахо - как са късите ?

Last edited by pipbel; 05.06.2014, 20:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                                Този път беше повече от ясен.
                                Каза не ви искам парите. Кредитирайте.
                                Обачем едрия бизнес си има достатъчно.
                                А малкия бизнес и потребителите се оглеждат за ирландските лихви на юрибор с добавка 0.75.
                                Мъка за дългосрочните къси.
                                Няма друго място за излишните пари освен активите. Даже и глупавото зло намаза от тия простотии.
                                Ще намаже ами..вече парите няма киснат по трезорите. Нали искат да е 15 долара на час минимум - как ще стане тая работа

Коментар

Working...
                                X