If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
голямото трепане иска търпение явно поне хванах дипа show must go on
пък де да знам може да има и друг срив скоро време въпреки че досега все са били отделени от 5-10 годинки поне
Някои го хванахте а на други ни се задействаха стоповете!
голямото трепане иска търпение явно поне хванах дипа show must go on
пък де да знам може да има и друг срив скоро време въпреки че досега все са били отделени от 5-10 годинки поне
Mи вече е 3.9$ бушел, под 3 (в най лошия случай ) не ми се вярва да падне. А е била и 8$ последните години.
25% риск срещу 100% потенциал, мисля сделката е добра.
При житото долу горе е същото положението.
При всички случаи ги намирам за много по добър хедж в сравнение със златото.
Оттук нататък стискаме палци и правим вуду магии Зевс да разкаже играта на янките метеоролози
Може, но може и да не стане. Цената е добра, шест месеца, до година и ще продам този екстра пакет поне 50% нагоре.
Каква ти е средната - ако не е тайна ?
Аз залагам , че спада ще продължи до към 20.07 ...
Направи ми впечатление, че при предишните резки спадове екшъна е продължавал около 2 седмици
Така, че може да се кача на влака другата седмица .
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Да бяха само метеоролозите, играта щеше да е 50:50.
1.Обаче гледам са планирали да сеят догодина още повече акъри.
2. Нафтата им може догодина да е по-евтина (поне теб съм те виждал да я шортиш наскоро)
3. И на всичко отгоре, ако цената им падне под кост, вместо да си фалират като нормални ора, ще ревнат, че субсидиите им са малко и така години..
...много рисково за мен....златарите поне, като паднат под кост, някои ще си фалират без мрънкане и пазара ще си се върне обратно
Царевичака и памука са основен износ на щатите.. И двете се хипер субсидирани. Като цяло аграрите са добра дългосрочна инвестиция.. За шорт търм вече тайминг-а е много по-важен за да не омекнеш при някой скуйззззз
За нафтата трудно ще стане по евтина - Русия на 82$ за барел беше на нула. И това данни от декември 2012. Сега сигурно се е качило още повече.. Скоро и газта ще изпраска като им секнат кпаденчетата
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар