а редко нещо си въобразява . гилотината тихичко лети и не се чува
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениемного възбуден ми се струва нешо SPXa ....и с тея малки злобни дупки там и онам ...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТуй отдавна го разкарах с 7.5$ плюс на артия.
Мотка ми се гледам го на гущер и центове над продажната , ма скоро пак ще го гепя на 33 и надоле до 25 бой бой до посиняване
Междувременно си имам GGN да ми снася златни яйца, а и BVN за броени седмици вече 15% ми е дал.
Ала злото сега не ми е интересно, 20% поне още спад го чака, тия дни съм се концентрирал на зрънчовците
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениенещо ми говори в ушенцето че сривчето е много ама много близо при дау.мира не ми дава
Няма волатилити = няма пари
Че и в геополитически план нищо не се случва да разклати пазара, природни катаклизми няма ... стойм и чакаме ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекак сте бре екстрасенси-врачувате ли?
Стоим и чакаме ама нищо не се случва.
Такъв застой отдавна не помня.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеТуй отдавна го разкарах с 7.5$ плюс на артия.
Мотка ми се гледам го на гущер и центове над продажната , ма скоро пак ще го гепя на 33 и надоле до 25 бой бой до посиняване
Междувременно си имам GGN да ми снася златни яйца, а и BVN за броени седмици вече 15% ми е дал.
Ала злото сега не ми е интересно, 20% поне още спад го чака, тия дни съм се концентрирал на зрънчовцитеLast edited by IvanG; 01.07.2014, 15:27.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеКастро бате как е GDXJ ти продаде ли ги пак ... а не тряя сега тепърва ще излитат там където тряяше да отидат ...
Ала злото сега не ми е интересно, 20% поне още спад го чака, тия дни съм се концентрирал на зрънчовците
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениенещо ми говори в ушенцето че сривчето е много ама много близо при дау.мира не ми дава
Коментар
-
michaelis
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПодскоците на мрялото коте бичи пазар ли му викат вече ?
Освен това смарт мъни не го купуват сега, за разлика от зрънчовците - жито и царевицата
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПодскоците на мрялото коте бичи пазар ли му викат вече ?
Освен това смарт мъни не го купуват сега, за разлика от зрънчовците - жито и царевицата
Абе ...днеска с тоз слаб долър къмодитис трябваше да рън..а само златото и медта бичат...I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар