If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
М другото, тези дни хванах новина, че създател на мобилното приложение Blablacar"" е получил рекордно финансиране. Това е много бичи сигнал. Представям си вече успеха на следващата инициатива, именувана с простичкото "Blablaforever".
Някак си сърце не ми дава да купя на ол тайм хай.
А на теб?
Чи що ми е да купувам, и без туй ми е 1/5 от портфейла, дори повече ако броя и HQL + HQH. Оттук нататък само чопля семки по позицията и си чакам 40-те% тая година ( 21 вече в джоба ) плюс още 40 другата.
Еее, ако при някой по як маркет срив коригират до 79-80 - още ще сложа
Това е огромна кеш машина идните години, заражда се новия апъл ...по нататък допускам че и много щедър дивидент ще видим.
наско го чакам на 3875 да избия още се опъва ама валутите тръгнаха - на 1750 s&p австралиеца беше 0.87 вчера до 0.95 се беше забил
при дакса чак до 9750 пуснаха гювеч тука повече от 10 долара йок
ама и аз да виждах в компютрите 95% сел на наско и аз щях да раля като американците та не ги виня, сега пари за шантави работи има бол щом разни картини, марки и луксозни имоти се продават за луди пари
Що тъй бре се изниза от форекса ...туй сипи добре прибираш и аз отделям по някоя позиция в него ... Почвам даго дебна по правилата ти ги знаеш... Успех.
НЕ СЪМ СЕ ИЗНИЗЪЛ,СЛЕДЯ ВИ,НО НЕ ПИША,ИМАМ КЪС КАБЕЛ И ЕВРО,ЧАКАМ СИ ГИ.
Заръбъл съм се с индексите и сега тук съм по активен.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Що тъй бре се изниза от форекса ...туй сипи добре прибираш и аз отделям по някоя позиция в него ... Почвам даго дебна по правилата ти ги знаеш... Успех.
Коментар