If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само внимателно докато спинкаме да не ни изненадат . междуд другото един въпрос към фундаменталистите . АЖИБА китайската икономика като е най голямата що графиката тъй заспинква вечер
ей сега се сещам от къде идва думата СПИН от заспинквам
да бе , тия гнидочи не могат да вдянат че колкото и да са хитри толкова и са тъпи . режат си двуцефките и се мислят за голяма работа нали мошак
ние тука илядо и пестин године сме удържали кво ли не / ухааааааааааааааааааааааа/ че едни къси не можем искара .
четете мошаци фром америка четете . кухи сте та дрънкате . надолу ектремуми обеми кво ли не оставихте нали програмката трябва да ги занули бе мошаци . ама по добре сега дъртиьо наистина да си извърти една чутура та скоро да пискате от глад
па на наско обема да не говорим три връхчета след обема на 1н и надолу. де сте тръгнали .
благодяра ви все пак мошаци че пускам от високо . пари винаги има . ама и това сте кухи да го разберете
Пазара е абсолютен фейк. Купуват яко инструменти за хеджиране големите играчи като същевременно се опитват да накарат късяците да се предадат. И нема да стане тая работа.
fake не fake кво можеш да напрайш, нищо всеки знае, че е ташак още от преди 2 години и нищо не моем напрайм докато шефовете не го пуснат, когат тогава
Пазара е абсолютен фейк. Купуват яко инструменти за хеджиране големите играчи като същевременно се опитват да накарат късяците да се предадат. И нема да стане тая работа.
+1
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Разкарах го аз преди бая време като пропадна под 4 с около 15-20% загуба, добре че нямах много.
Излезе избушляк както позна снейкито...де се губи он напоследък бе ?
Още един научен урок - не слагай пари в нещо дето не го разбираш па било то и за малка спекула даже.
Затова миналия Петък разкарах и Микрона, имах малка печалба, ма като не я меля артията...
Лап още 1% SDS на 2004, станаха 7...
случва се да му се невиди аз изгорях преди с Colossus Minerals фалираха идиотите иначе голема заря се очакваше ама нейсе, нищо другите златари избиха рибата и се прехварлих в секцията с опциите при IB там по спокойно, изпозатворих всичко в Saxo Bank имам само една къса на Даксония като затворя и нея, ако не ме изпотрепат откачените, местя всичко в IB и ги почвам сериозно с опции и акции и приключваме с CFD търговията ...
абе Кастро, тва SDS не е ли неккав inverted ETF ultra multra turbo short нали знаеш, че тея простии не се държат много време, че там имаше няква врътка и само ти пие мангизите освен ако не стане такова кат 2008 ...
абе pibo що стана с тея NTWK ве ние ги забрайхме гледам ги на 2.96 пропаднаха много да им се невиди дали да не влезнем за един bounce там в тъмницата и квот стане ..
.... ама нешо много пропаднала ми се вижда раотата ...
Разкарах го аз преди бая време като пропадна под 4 с около 15-20% загуба, добре че нямах много.
Излезе избушляк както позна снейкито...де се губи он напоследък бе ?
Още един научен урок - не слагай пари в нещо дето не го разбираш па било то и за малка спекула даже.
Затова миналия Петък разкарах и Микрона, имах малка печалба, ма като не я меля артията...
евро , моя таен хиндикатор за чутуре дава че дъртия като даксо на върхо ще прави чутуре . така че не си мисли че си хванал господ за шлифера друго си хванал
Хайде и при захарта да открием сметката, макар и скромно.
Мисля че е на добри нива за отваряне на позиция, има няма 15-20% макс.нанадолнище при поне дабъл награда за търпеливковците. 1/5-6 риск/профит рейшио не е зле според мен, надявам се да папкаме и медец нататък
Както и при RIG и тук смарт мъни тоже купуват за разлика от тълпата, нищо ново, класика,....
абе pibo що стана с тея NTWK ве ние ги забрайхме гледам ги на 2.96 пропаднаха много да им се невиди дали да не влезнем за един bounce там в тъмницата и квот стане ..
.... ама нешо много пропаднала ми се вижда раотата ...
Хайде и при захарта да открием сметката, макар и скромно.
Мисля че е на добри нива за отваряне на позиция, има няма 15-20% макс.нанадолнище при поне дабъл награда за търпеливковците. 1/5-6 риск/профит рейшио не е зле според мен, надявам се да папкаме и медец нататък
Както и при RIG и тук смарт мъни тоже купуват за разлика от тълпата, нищо ново, класика,....
Коментар