най вероятно ще стане ама при мен 11825 е най високо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениестрахотен дакс късо късо на фашагата от любимото 11853
интересно в америка на всеки 100 човека имал по един с ръчичики след няколко дневното хващане на ножове и продължава да има желаещиАбе това 11853 къде го видя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеЕ ти късите ги пускаш от 11400 после н 11500, после на 11600ами минита бе мухо изчиствам дълтия после гледам тъпите нацисти се пънат режа и тях . имам дав три репера и пет шест атомки и пак ще ми паднат . ти не вдянали винаги идват при батя
само великите айтита не са се изпуснали . ОООООООООООООО ТАМ ЩЕ БЪДЕ НЕЩО ВЕЛИКО
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩе познаеш обаче...)) за тоя епъл...
)) Браво.
))
Както казах, аз от 2005 година го следя Apple ежедневно без изключение, и очевидно съм почнал да го надушвам
Ще видим де, има още до 115-118. За мен най-интересни са Септември, Февруари... после според мене следва момента за купуване на Apple.
Last edited by Дебнем на замаушка; 11.03.2015, 18:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсо късо на дакса . идеален пирон ще се случи съвсем скоро ей дъртия никой не вярваше че ще падне и той падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеТези дни купих малко акции на IAMGOLD, предложете и някой друг производител на злато, че не съм добре запознат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениестрахотен дакс късо късо на фашагата от любимото 11853
пусни там фибо нивата и глей къде си горе долу то в момента е излезнало от оранджевата линия значи таргета е втората синя за на горе чак кат стигне там тагай къса са ньет ше те изгърбат ........Last edited by michaelis; 11.03.2015, 18:08.
Коментар
-
страхотен дакс късо късо на фашагата от любимото 11853
интересно в америка на всеки 100 човека имал по един с ръчичики след няколко дневното хващане на ножове и продължава да има желаещиLast edited by the architect; 11.03.2015, 18:06.
Коментар
-
Аз най малко човека дето ги мисли
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеГолдмъните да не ги мислим, ако се наложи CEO-то им става финансов министър и национализират загубите.))
Във финансовия сектор има две компании които са ми в топ. GS и WFG
Коментар
Коментар