If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да ти кажа десперадо не ми се вярва голям спад . аз вярвам на хахото той каза 20000 . а аз винаги съм вярвал на честните хора в нашето съвремие .чин чин
Интересно ми е да кажещ какво те води към такива прогнози? да не казвам аргументи но поне предположения
За брента фибоначито е някъде там, за евро долар мисля че по-нататъшно качване ще означава пълен провал на всички политики на фед, което няма да го допуснат освен това ниво е много ключово, има ОГРМОМЕН falling wedge на евро/долар. на много дългосрочна графика - 10 год. Едва ли е приключила силата на долара но оттук следва отскок, още 2-3 години долара може да е относително силен. Много техничари не я виждат тази фигура защото не е много явна заради един шип 2010 година иначе на всички други трендлинии е много явна.
Едва ли курса ще излезе от тази фигура, което според мен означава около 1,3-1,32 като следващ таргет за Еврото. Аз рядко залагам на валути, но винаги когато съм го правел е при такава фигура и винаги е носело сериозни резултати, например пусни графика на евро/йена 10 годишна
Прогнозата ми за дъно от около 42 долара за брент. А също така прогнозата ми е за спиране на ръста на долара спрямо всички валути и за зловеща корекция на американските индекси от рода на 87 година
Интересно ми е да кажещ какво те води към такива прогнози? да не казвам аргументи но поне предположения
20 надали
, ала 30 брент - напълно възможно.
И над 100 със сигурност ще има това десетилетие..остави какво казал някакъв саудитски хайванин.
Ти я по добре кажи какво става със Сантандера и как да го играем...ако си заслужава
Прогнозата ми за дъно от около 42 долара за брент. А също така прогнозата ми е за спиране на ръста на долара спрямо всички валути и за зловеща корекция на американските индекси от рода на 87 година
20 надали, ала 30 - напълно възможно.
И над 100 със сигурност ще има това десетилетие..остави какво казал някакъв саудитски хайванин.
Ти я по добре кажи какво става със Сантандера и как да го играем...ако си заслужава
То и 60 изглеждаше крайно ниско когато се търгуваше на 100
Сантандер просто си промениха стратегията. Преди си увеличаваха капитала до като стигнат изискванията на Базел 3 през дивиденти в акции. Сега са решили да дават по-нисък дивидент и то предимно кеш и си увеличиха катпитала директно. Лично за мен нищо не се е променило там. Още ги харесвам доста.
2014 се оказа леко отрицателна за европейските банки. Но се надявам сега след като вече голямата част от капитала е набран да почнат доста бързо да им растят и печалбите и цените. В общи линии съм доста оптимистично настроен към сектора като цяло. А ако пък ЕЦБ почне КУ то оптимизма ми съвсем ще се засили
По скоро между 20 -30 ми изглежда да се получи стабилизирането. Но все пак това не бих го играл. Не ме парите ми да зависят от някакви арабски султани.
20 надали, ала 30 брент - напълно възможно.
Привърженици на ИДИЛ хакнаха профила на US Сentral Command в twitter. Допреди малко се виждаше, но току-що спряха профила. Имаше снимки на секретни военни планове на САЩ, насочени срещу Китай и Северна Корея. Не изглеждаха много достоверни, имаше и списъци с имена на американски генерали и войници.
Така е ако задържим една година на 50 ще стане красиво ама графиката малко изнасилена ми се струва
По скоро между 20 -30 ми изглежда да се получи стабилизирането. Но все пак това не бих го играл. Не ме парите ми да зависят от някакви арабски султани.
е равен , да чукне 35,8 няма да му се разсърдя . таман ще фалираме тукашните петролни тарикати . нъл тъй . е ще фалираме и всичко наред ама това е една друга тема за размисъл . СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ
Е те саудитците си го казаха открито " повече петрол 100 долара няма да видим" В Близкия изток себестойността им е под 20 долара. Навсякъде другаде доста над това. Цената ще стои ниска до като не изпофалират всички скъпи производители. За фалит им трябват поне 6 месеца ниски цени. В момента цената спира инвестициите и някои производители са губещи и в кеш, но на повечето кешовите им разходи са под 50, на шистовите под 70. Саудитска Арабия има резерви над 700 милиарда. Най-разумното за тях е петрола да се срине максимално бързо максимално много, да се задържи там шесте месеца до година и след това да се вдиген но не и толкова че пак да почне да се добива шистов петрол.
Пък и Русия още не е фалирала - допълнителен плюс за саудитците от превземането на пазарен дял.
е равен , да чукне 35,8 няма да му се разсърдя . таман ще фалираме тукашните петролни тарикати . нъл тъй . е ще фалираме и всичко наред ама това е една друга тема за размисъл . СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЧ
Коментар