Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Ако ей сега кажат
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеАрхитекте, обясни ми на кое казваш бомба, атомка - кроса на средните ли, къса позиция без стоп ли? Този термин ти ли го измисли и каква точно е смисловата връзка с атомна бомба.
Също кой индекс е прасе? Тези въпроси ги задавам след дълго, но безуспешно търсене във финансовата литература
Коментар
-
И аз искам
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеАрхитекте, обясни ми на кое казваш бомба, атомка - кроса на средните ли, къса позиция без стоп ли? Този термин ти ли го измисли и каква точно е смисловата връзка с атомна бомба.
Също кой индекс е прасе? Тези въпроси ги задавам след дълго, но безуспешно търсене във финансовата литература
Коментар
-
Ако на въпросите...
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеискам да попитам тука някои отявлени фондаменталисти - защо драги печата евро а дакса пада . не трябваше ли да катери . още повече кака йелън ще вдига лихвите и ВЪПРЕКИ подчертавам ВЪПРЕКИ печатането на евро , еврото поскъпва . и съответно печалбите на някой отявлени фондаменталисти тука дето имаха шестцифрена печалба и които чакаха паритета вече е петцифрена може и стопчето да е апришиатнато , нека така да се изразя. сега фондаменталистите тука се почесват по скалпа, смучат си подноктеното пространство и се чудят как с няколко високопарни фрази да си оправдаят хилядите доларески хвърлени по фондаментални учения и вероучения разпространявани в някои курсове в Тел Авив и Уоулстриииииииит . амин
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеискам да попитам тука някои отявлени фондаменталисти - защо драги печата евро а дакса пада . не трябваше ли да катери . още повече кака йелън ще вдига лихвите и ВЪПРЕКИ подчертавам ВЪПРЕКИ печатането на евро , еврото поскъпва . и съответно печалбите на някой отявлени фондаменталисти тука дето имаха шестцифрена печалба и които чакаха паритета вече е петцифрена може и стопчето да е апришиатнато , нека така да се изразя. сега фондаменталистите тука се почесват по скалпа, смучат си подноктеното пространство и се чудят как с няколко високопарни фрази да си оправдаят хилядите доларески хвърлени по фондаментални учения и вероучения разпространявани в някои курсове в Тел Авив и Уоулстриииииииит . амин
Коментар
-
искам да попитам тука някои отявлени фондаменталисти - защо драги печата евро а дакса пада . не трябваше ли да катери . още повече кака йелън ще вдига лихвите и ВЪПРЕКИ подчертавам ВЪПРЕКИ печатането на евро , еврото поскъпва . и съответно печалбите на някой отявлени фондаменталисти тука дето имаха шестцифрена печалба и които чакаха паритета вече е петцифрена може и стопчето да е апришиатнато , нека така да се изразя. сега фондаменталистите тука се почесват по скалпа, смучат си подноктеното пространство и се чудят как с няколко високопарни фрази да си оправдаят хилядите доларески хвърлени по фондаментални учения и вероучения разпространявани в някои курсове в Тел Авив и Уоулстриииииииит . амин
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНай-общо се движат с дакс. Ако искаш лесна експозиция към немския индекс нищо не пречи да си вземеш Алианц.
но алианц дава доста по-добри дивиденти от етф върху дакс. Една от причините да падне цената в петък бе че бе екс дивидент датата.
Коментар
-
Благодаря
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеВиж какво, общо взето, мухо, фашагата, да пусна една атомка муаххахах. Има един термин, white noise)))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение...Може би защото съм глупав или не разбирам много от твоите технически анализи, и въпреки че оценявам желанието ти да ми обясниш...пак почти нищо не разбирам))))
Custodite sortem vestram
Коментар
-
Може би защото...
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеза фашагата чаках една бомба на 11309 на 5 мин . там съм го обявил отдавна няма стоп моп няма загуби малки фашаги през 100 бях напускал . за дау това 16161 си го спомняш . пак много красива бомба . тия на 5 мин са ми любимите .междувременно си пускам междинни насковци който си затварям така на някое кросче като се оголи . на дау също бях напускал но на 17620 като видях как се закучи работата и затворих . сега наско 4292 5 мин чакам да затворя пак една две три четири междиннипостоянните си стоят и добавям . че ги скинам тия мошета
аби тия технологии с това 4444 не се ли изтъркаха вече . бати дебилите
ама и 3333 идва))))
Коментар
-
88.12%
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеИв, ти държиш ли нещо друго освен късите и колко % си в кеш ?)) ) . Освен това имам дълги позиции на 7 други компании но те не са големи и са дългосрочни и при корекция ще си добавя към тях така че не ме притесняват....опс и яндекс за около 300 к който горе долу се възстанови за щастие и е доста по близо до моята цена от колкото като беше на 14
)) .
Коментар
-
за фашагата чаках една бомба на 11309 на 5 мин . там съм го обявил отдавна няма стоп моп няма загуби малки фашаги през 100 бях напускал . за дау това 16161 си го спомняш . пак много красива бомба . тия на 5 мин са ми любимите .междувременно си пускам междинни насковци който си затварям така на някое кросче като се оголи . на дау също бях напускал но на 17620 като видях как се закучи работата и затворих . сега наско 4292 5 мин чакам да затворя пак една две три четири междиннипостоянните си стоят и добавям . че ги скинам тия мошета
аби тия технологии с това 4444 не се ли изтъркаха вече . бати дебилите
ама и 3333 идва
Коментар
Коментар