Първоначално изпратено от Tkilata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКраткосрочен шум.
"...China wasted no time to do just that and overnight Beijing strongly condemned a proposed U.S. military plan to send aircraft and Navy ships near disputed South China Sea islands to contest Chinese territorial claims over the area...."
Това е причината и олиото да расте .... освен хиляда другиЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеЕ ние си говорим всеки ден. И понеже е така, предполагам, че се опитваме да обясним текущите движения и да погледнем поне в утре.
Ако пазара днес можеш да го обясниш в подготовка за по-високи лихви, то ще ти се наложи да обясниш и движението на златото?
Нямаше да е нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПазара се подготвя за вдигането на лихвите, въпреки да смята че има поне 4-5 месеца дотогава.
А иначе - валутните курсове са труднопрогнозируеми, но поне за мене вероятността на годишна база от тия нива $ да върне 12-13 пункта е над двойно по малка отколкото паритет с еврото.
Нова добавка към EUO осъществена.
Ако пазара днес можеш да го обясниш в подготовка за по-високи лихви, то ще ти се наложи да обясниш и движението на златото?
Нямаше да е нагоре.
Аз тълкувам движенията напоследък като разбиране за това, че очакванията в средносрочен период са инфлацията ще изпреварва повишението на лихвите.
И големият ми дерт е как да го отиграя с акции.Last edited by Tkilata; 13.05.2015, 20:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеАми не е съвсем така.
Виж облигациите. Американските или европейските считаш за по-сигурни. Аз поне ги смятам за еднакво сигурни. Ако е така, тогава защо американските ги разпродават по агресивно, въпреки, че са с по-висока доходност?
Искам да кажа, че поне тази част от пазара, която търгува облигации залага на по-слаб долар.
И въобще, защо еврото ще се срива. Има ли някой който да има аргументи за това?
Извън гоненето на стопове?
А иначе - валутните курсове са труднопрогнозируеми, но поне за мене вероятността на годишна база от тия нива $ да върне 12-13 пункта е над двойно по малка отколкото паритет с еврото.
Нова добавка към EUO осъществена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение1,1358 евро
11358 дакс
ей тука някой фондаменталист да фърли боб и да каже що така станамухахаааааааааааааааааааа
аз вече съм дълги
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЗащото сега започват някой хора да зареждат къси на еврото за да направят отново няколко ститици милиона като еврото се срине след седмица. И защото знаят къде са стоповете и колко са - на техническите анализатори и могат да сметнат лесно за колко пари ще вдигнат еврото до очевадното ниво на съпротива около 1.4 и като всички почнат да си мислят че ще върви нагоре да го свалят за да направят повече пари. Защото от 1.04 до паритет ще направиш много по малко от колкото от 1.4 до паритет.
Виж облигациите. Американските или европейските считаш за по-сигурни. Аз поне ги смятам за еднакво сигурни. Ако е така, тогава защо американските ги разпродават по агресивно, въпреки, че са с по-висока доходност?
Искам да кажа, че поне тази част от пазара, която търгува облигации залага на по-слаб долар.
И въобще, защо еврото ще се срива. Има ли някой който да има аргументи за това?
Извън гоненето на стопове?
Коментар
-
И по подобен начин
11358 дакс
ей тука някой фондаменталист да фърли боб и да каже що така станамухахаааааааааааааааааааа
Към момента ситуацията е много проста. пазара се движи нагоре или по скоро се задържа от падане от два фактора: 1. Дребните инвеститори които мислят че бул маркета не е свършил и СП ще стане 8000 едва ли не и от странната все още но имаща своя причина изключителна активност на Швейцарската банка която последните седмици купува като невидяла американския пазар. На практика големите хедж фондове и щатски банки се подготвят използвайки това положение на нещата и наливайки масло в огъня за да подържат интереса на дребните жив. И когато решат че партито е време да свърши...всичко ще си дойде на мястото.
Коментар
-
Ще ти кажа защо
11358 дакс
Коментар
-
Да
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеи кво кат гарциа фалира, което е факт
голем праz
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеАрхитекте, обясни ми на кое казваш бомба, атомка - кроса на средните ли, къса позиция без стоп ли? Този термин ти ли го измисли и каква точно е смисловата връзка с атомна бомба.
Също кой индекс е прасе? Тези въпроси ги задавам след дълго, но безуспешно търсене във финансовата литература
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTo хубаво тръгна, ама поне биотехите се надявах още някой друг ден да се композират след забележките на баба Ленчи..
Не че съм капо, не пропуснах вчера спайка на гилда под 100, макар че трябваше май опциите си да увелича, ма нищо, сложил съм сега една ян.17 засада на 15.5, за сривлювци..
Ще се поучим, почвам да зареждам стъпаловидно повечко чакала по ниското и което се реализира разкарвам след 20-25% профит.
Тъй и тъй чакащия кеш трябва се поразвърти...
Коментар
Коментар