Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеno hard feelings. i am happy when people have success and say, "hey well done, what can i do to do the same. that the reason I left this country, the most negative nation in Europe (even Greece have more guts).
Viel Glück
Ами като сме "ние българите", ти що чиниш тук? И колко точно българи познаваш?
Иначе и аз нямам проблем с латиницата ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеaz nemam obrazovanie. taxi driver sam v Chicago
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе е нужно образование, за да бъдеш успешен трейдър, а и предполагам, че имаш.
Малко повече смирение и това е.
Пак успех!
Viel Glück
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеИначе при йената много добре днес. Аз както винаги рано затворих и не бях достатъчно агресивен с позицията ама пак бивакато за начало на седмицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАре изпържиха народа сега могат да растят.
Ако някой не е виждал капитулация това е
Никога не съм вярвал че такъв шип може се получи точно тук.
Добавих 1/3 на 55$ ( средната ми беше на 65)...пусти страх - трябваше да утроя мамка му...
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеaz nemam obrazovanie. taxi driver sam v Chicago
Малко повече смирение и това е.
Пак успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеВиж сега - дори да си Бъффет или там който ти харесва, аз нямам време да ти следя постовете.
Второ: ти може да си на дълго Евро, но не казваш на 18.06. спрямо коя валута или друг инструмент са ти тези дълги евра. Или викаш - на което излезе дългото евро, на него ще напиша на 24.08.
Друг път внимавай какво пишеш в "бързината", че тук се проверяваме. Повечето имаме европейско образование и то не на тестова система.
Успех!
az nemam obrazovanie. taxi driver sam v Chicago
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеПървоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
everyone is entitled to his opinion. so make your bets. market decides
as per last week:
i am long USD/JPY, USD/NZD, Itraxx Main, Short EM, Long Euro
18.06
Второ: ти може да си на дълго Евро, но не казваш на 18.06. спрямо коя валута или друг инструмент са ти тези дълги евра. Или викаш - на което излезе дългото евро, на него ще напиша на 24.08.
Друг път внимавай какво пишеш в "бързината", че тук се проверяваме. Повечето имаме европейско образование и то не на тестова система.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеa be wie pari li iskate da pravite, ili da si pishem gluposti.
bah mamu, twa samo tuk go vigdamМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМисля,че не е много учтиво в сериозна аудитория,каквато има тази тема-да се изливаш на латиница(не,че повечето не разбираме какво пишеш) , просто малко ми изглежда,че говориш за себе си в трето лице.
Нали знаеш какво значи това
Без лоши чувства .
Успех на всички желая.
bah mamu, twa samo tuk go vigdam
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеno worries. you win. i post my bets almost daily, market talks. do the same.
the discussion reminds me a talk with my prof. when i was student on the Siegel Paradox
haha. thanks for that
Нали знаеш какво значи това
Без лоши чувства .
Успех на всички желая.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнениеeveryone is entitled to his opinion. so make your bets. market decides
as per last week:
i am long USD/JPY, USD/NZD, Itraxx Main, Short EM, Long Euro
Коментар
Коментар