IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Ако си лонг на шорт ETF и те )))
    Голдман не те ли съветват малко по-добри сратегии, които да ти позволят да бадеш неутрален или да се позиционираш спрямо волатилността на пазара преди значими решения. иначе е малко несириозно...

Коментар

• Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение
      lv_max: как мога да бъда лонг и да направя пари, дори и пазара да падне?
      Ако си лонг на шорт ETF и те )))

Коментар

А кога ще бъде според теб по спокойно?

Така ти се иска...или така мислиш?

Кое е на ръба сега ми е интересно?

Несигурноста е точно от това че не ги вдигат и никой не знае кога. Би трябвало несигурността да изчезне ако ги вдигнат.
        lv_max: как мога да бъда лонг и да направя пари, дори и пазара да падне?

Коментар

• Истината е, че не знам дали ми се иска... имам доларови позиции и американски акции но честно ми си струва съмнително да ги вдигнат. Имаше доста по сносни моменти, макар и ти да си прав, че това в Китай ще продължи поне още няколко месеца, а за Европа много време. Някой тук беше написал, че дори да ги вдигнат с 0,25 едва ли ще има някакво кой знае какво отражение... не знам....

Коментар

• А кога ще бъде според теб по спокойно?

Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
            Според мен ФЕД няма да рискуват да вдигнат лихвата преди изборите и особенно сега когато всичко е на ръба. Може да хукне на горе , а може да се върне и назад... просто е пълна несигурност. Никой мисля си аз няма да дразни пазара с още неясноти от последиците при вдигане на лихвите.
            А кога ще бъде според теб по спокойно?

Така ти се иска...или така мислиш?

Кое е на ръба сега ми е интересно?

Несигурноста е точно от това че не ги вдигат и никой не знае кога. Би трябвало несигурността да изчезне ако ги вдигнат.
            Last edited by Iv_max; 14.09.2015, 17:54.

Коментар

• Според мен ФЕД няма да рискуват да вдигнат лихвата преди изборите и особенно сега когато всичко е на ръба. Може да хукне на горе , а може да се върне и назад... просто е пълна несигурност. Никой мисля си аз няма да дразни пазара с още неясноти от последиците при вдигане на лихвите.

Коментар

• ))

Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                За мен е ясна работата :

1. Продаваш всичко сега - ФЕД не барват лихвата и SPY удря 215-220 до НГ.

2. Държиш и не продаваш - ФЕД вдигат лихвата и имаме 10-15% надолу.
                ))

Коментар

Биотехнологиите са се повишили за година и нещо с 2 пъти.

Въпрос: С колко ще паднат ако пазара се срине?
                  Максимум 1 път

Коментар

• Биотехнологиите

Биотехнологиите са се повишили за година и нещо с 2 пъти.

Въпрос: С колко ще паднат ако пазара се срине?

Коментар

• За мен е ясна работата :

1. Продаваш всичко сега - ФЕД не барват лихвата и SPY удря 215-220 до НГ.

2. Държиш и не продаваш - ФЕД вдигат лихвата и имаме 10-15% надолу.

Коментар

http://www.cnbc.com/2015/09/14/fears...et-bubble.html

и реакцията

http://www.cnbc.com/2015/09/14/nobel...et-bubble.html

ФЕД ще извършат престъпление ако не вдигнат лихвите сега.

Всички бикове трябва да се молят пазара да падне с над 15-20 % от тези нива за много кратък период след евентуалното вдигане. Само това ще спаси бичия пазар или по правилното е да се каже ще избегнем мечия.

Ако падне пазара с много ще се случат две неща:

1. ФЕД ще се уплаши и ще успокои топката за напред
                        2. Това ще привлече много нови инвеститори и ще върне капитал в щатския пазар което ще го спаси.

Ако падне с около 5 % шанса да влезем в мечи пазар е значителен защото тенденцията за понататашно увеличаване на лихвите ще се запази жива и никой няма да смее да вдига пазара много преди следващото увеличение което може да е и декември както ФЕД уж казаха.
                        Май последното е по-реалната цел!!!Цялата обстановка мирише на кръв,да не кажа на друго!!!Звяра е ранен!!!

Коментар

• За или против

http://www.cnbc.com/2015/09/14/fears...et-bubble.html

и реакцията

http://www.cnbc.com/2015/09/14/nobel...et-bubble.html

ФЕД ще извършат престъпление ако не вдигнат лихвите сега.

Всички бикове трябва да се молят пазара да падне с над 15-20 % от тези нива за много кратък период след евентуалното вдигане. Само това ще спаси бичия пазар или по правилното е да се каже ще избегнем мечия.

Ако падне пазара с много ще се случат две неща:

1. ФЕД ще се уплаши и ще успокои топката за напред
                          2. Това ще привлече много нови инвеститори и ще върне капитал в щатския пазар което ще го спаси.

Ако падне с около 5 % шанса да влезем в мечи пазар е значителен защото тенденцията за понататашно увеличаване на лихвите ще се запази жива и никой няма да смее да вдига пазара много преди следващото увеличение което може да е и декември както ФЕД уж казаха.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis21 Разгледай мнение
                            Правилно разсъждаваш, ако не беше друго.
                            Барела сега е $48.Защо сега е толкова, а преди 1год беше двойно ?
                            Петрола и златото са стратегически (нерядко политически или картелно манипулирами) суровини, които даже са вързани за долара.
                            А колко е истинската цена на долара спрямо другите валути, някой знае ли ??
                            Искам да кажа, че това са само числа, един добива петрол със себестойност $15, друг- $30, сега долара е силен, после- може да стане слаб.
                            Кой знае тогава каква е fair price or value price на петрола, а и на акциите.
                            Дано само не се задържи трайно под 40$, защото ще трябва да се избива от някъде и тогава очаквам активиране на военно-промишлените комплекси на големите. Дай Боже да бъркам де.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                              CS почти винаги познават, почти ...
                              http://www.arabianmoney.net/us-stock...s-time-around/
                              А сега ново 20 ...
                              http://www.bloomberg.com/news/articl...n-growing-glut
                              Хахаха, като едно от двете се случи ще излязат и победоносно ще кажат "Ми ние това ви казахме!" ... Прогнозите на банките винаги са един огромен шит, маскиран като шоколадов сладолед.

Коментар

• далу жонса на дневна май прави вимпел но напук на него ши иде нагоре и на седми4на ми се види нагоре да се 4укне в една от сар то4ките
                                Вся Власть Советам

Коментар

Working...
                                X