Първоначално изпратено от michaelis12
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
интересен е въпроса ще видим ли цена под 30$ за барел до края на сесията
през кои позиции мислите да отиграете евентуално възстановяване на цената?!?
аз се чудя между PBR,VALE,SDRL или TGA
а вие колеги???Last edited by absd; 12.01.2016, 18:45."В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от mpmuk Разгледай мнениеОоо....колко хубаво обърна петрола. Тъкмо бях решил че днес ще е зелен
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнениеМисля ,че равновесния беше споменал за това преди няколко дни -
http://www.marketwatch.com/story/bea...st=lbeforebell
да да точно така sell и после да избушат кочината, кой ги е послушал тея и онея Саксонците слънце не е видел и тоя път нема ги слушам ......дивергенциите станаха много грозни аз не бих шортил кой е смел да шорти .....
Коментар
-
Мисля ,че равновесния беше споменал за това преди няколко дни -
http://www.marketwatch.com/story/bea...st=lbeforebell
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеТи си като Елин Пелин батко, мнооо голем ама мнооо ......
По-скоро в случаят нещо между военен кореспондент и между отракан футболен коментатор.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениенезнам за пазарите, ама това трябва да е дъното в отношенията клиент консултант
Как ви се струва днес Китай? Май скритата национализация през борсата продължава?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение.......... Глупавата черна слуз падна с над 6% за ужас на ония крастави камилари с чаршафите... скоро пак май ще станат камилари, а чаршафи ще си купуват не от лондонски шивачи, а от Таджикистан.
.......На първата картинка - Даксът. Вермахтът не се даде без бой, след като дълго се сражаваше на зелена територия. ...........
.......... Гледайте на втората картинка - как графиката на Дядката едва ли не похотливо се усуква около вчерашното ниво - като стар коцкар около млада циганка на селска сватба. Накрая с яростна атака излезе на плюс.
.........
С една дума - най-страшното нещо напоследък - петролният спад - бе катастрофален, ама пазарите го отсвириха - май инвеститорите вече не щат да продават акциите си евтино. .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениенезнам за пазарите, ама това трябва да е дъното в отношенията клиент консултант"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение....С една дума мисля, че сме около дъно. .....“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар