IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
    Примера за тези беше, че те са милиярдери, но ти не знаеш за това.
    Крият се те и правилно. Те са късметлии, че са живи изобщо. Не всеки милиардер направил пари по този начин умира от естествена смърт...

Нито мисля, че особено се радват на парите си. За да са сладки и да ти носят усещане за успех трябва да си ги заслужиш. Ако си мошеник, на дребно или на едро, няма как да имаш това усещане. Усещането ти е че си мошеник и че другите го знаят.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
      Тук не си прав. За цялата 2015-та обратните изкупувания в рамките на S&P500 са за $572,2 милиарда! Дивидентите са "едва" $382,4 милиарда. Общо $954,6 милиарда са върнати на инвеститорите в двете споменати форми. Това е помогнало за ръст на EPS около 4%. С приблизително толкова средно е намалял и броя на акциите в обръщение.

Източник: www.spindices.com
      Да, прав си. Гледах някакви графики и го измерих на око.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
        Кое те води на мисълта че знаеш всички милиярдери които правят тези милиярди на борсата?
        Това трябваше да бъде извода. А не този който както обикновенно си вадиш.

Няма значение, аз знам каквото знам...ти си живей с каквото ти знаеш.
        Говорехме за това как се става милиардер с биене на пазара на борсата.

Това, че милиардерите които вече са направили големите пари са на борсата по един или друг начин е съвсем естествено. Къде другаде да са.

Ив, ти не обърна ли внимание на поста ми за това как от 24 долара се правят 12 трилиона? Това е много поучително. Направи си също сметки с капитализация при 40-50% годишно за 15-20 години. Така ще разбереш отъде знам със 100% сигурност, че няма хипер богати хора, които редевно бият пазара и постигат фантастична възвръщаемост.

Коментар

• Само опции на този пазар му е майнката

Само опции на този пазар му е майнката

Убих Епъл, Нетфликс , TSLA, UWTI за 3-4 дена

Load Call FB,LVS,TSLA,UVXY ( застраховка )

Come to see

money, money money....a lot of money...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            Нещо по конкретно имаш ли предвид ?

Линка дето съм постнал не потвърждава коментарите ти.
            Говорех за секторите като цяло.

Пък и на тия сп нива не бих влизал с рогите напред дори и в изглеждащи на 1 поглед изгодни хартии.
            Ами така на сектори ми се вижда подвеждащо. При биотехнологиите примерно само Гилиъд Комън е евтино, но с капитализация над 100 милиарда прави целия сектор евтин.
            Докато примерно компании с растящи /слабо но растящи за разлика от IBM/ печалби като HPE и СSC се продават под 10х, но са в сектора на ФБ и АБ. най-гледаната телевизия се продава на някакъв скромен коефициент въпреки че всяка година политическите кампании поставят нов рекорд спрямо сезонността на политическия календар. Де що произвежда помпи и вентили се продава така все едно шистовият добив вече е спрял.

Коментар

• Милиярдер можеш да станеш

Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
              Не сме наивни. Знаем много добре, че в Русия, България и Мексико много се краде.

Но тук говорим за правене на пари на борсата. Това е друго. Тези милиардери от Русия, България и Мексико, които са крали от собствения си народ като за световно щяха да станат милиардери на борсата на кукуво лято
              Кое те води на мисълта че знаеш всички милиярдери които правят тези милиярди на борсата?
              Това трябваше да бъде извода. А не този който както обикновенно си вадиш.

Няма значение, аз знам каквото знам...ти си живей с каквото ти знаеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                Странно, аз от много време не бях виждал толкова евтини акции из всички сектори. Та дори и след 20-30% ръст за последния месец-два, много АйТи компании все още се продават под P/E от 10х, медиите, индустриални компании също са на много еврини ПЕта
                Нещо по конкретно имаш ли предвид ?

Линка дето съм постнал не потвърждава коментарите ти.
                Говорех за секторите като цяло.

Пък и на тия сп нива не бих влизал с рогите напред дори и в изглеждащи на 1 поглед изгодни хартии.

Коментар

• Хмм, всичкото сектор си е надуто до откат.
                  Просто за мен няма никъде другаде къде да сложи човек пари освен в биотехнологии.
                  И пак в тях ако се срине пазара
                  Странно, аз от много време не бях виждал толкова евтини акции из всички сектори. Та дори и след 20-30% ръст за последния месец-два, много АйТи компании все още се продават под P/E от 10х, медиите, индустриални компании също са на много еврини ПЕта

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                    Обратното изкупуване не се качва много от 2014 насам. Но дивидентите се качват и всъщност американските компании връщат повече кеш в дивиденти отколкото с обратно изкупуване.
                    Тук не си прав. За цялата 2015-та обратните изкупувания в рамките на S&P500 са за $572,2 милиарда! Дивидентите са "едва" $382,4 милиарда. Общо $954,6 милиарда са върнати на инвеститорите в двете споменати форми. Това е помогнало за ръст на EPS около 4%. С приблизително толкова средно е намалял и броя на акциите в обръщение.

Източник: www.spindices.com

Коментар

• http://www.yardeni.com/pub/mktbriefsppesecind.pdf

Хмм, всичкото сектор си е надуто до откат.
                      Просто за мен няма никъде другаде къде да сложи човек пари освен в биотехнологии.
                      И пак в тях ако се срине пазара.
                      За 1 път в историята си се търгуват под фор ре на индекса, и то >40% по евтино.

S&P 500 Index 17.1

Consumer Staples (20.7)
                      Financials (13.2)
                      Health Care (14.8)
                      Consumer Discretionary (17.7)
                      Information Technology (16.0)
                      Energy (49.5)
                      Industrials (15.9)
                      Materials (17.0)
                      Telecommunication Services (13.7)
                      Utilities (17.4)

Biotechnology (12.0)

Коментар

• Чакайте ами сем. Клинтън с 1000% печалба от фючързи на жив добитък!
                        Тия ми ти на високите честоти да си връщат дипломите и да ходят да пасат овце и крави
                        Last edited by Pronto; 04.04.2016, 11:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                          ох мале кво става тук.

много ме напрегнахте. сте си по4ина иzвестно време от форума
                          Ха-ха...

Избиваме го на политика нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Имаме даже и родният пример когато Събев се правеше на трейдър
                            А, Митко Събев, не го знаех, малко не съм в час с новините Ами да се прави на трейдър, но не и на нас да ни се прави

Коментар

• ох мале кво става тук.

много ме напрегнахте. сте си по4ина иzвестно време от форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                                Не сме наивни. Знаем много добре, че в Русия, България и Мексико много се краде.

Но тук говорим за правене на пари на борсата. Това е друго. Тези милиарзери от Русия, България и Мексико, които са крали от собствения си народ като за световно щяха да станат милиардери на борсата на кукуво лято
                                Имаме даже и родният пример когато Събев се правеше на трейдър

Коментар

Working...
                                X