Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЩото, само с байбак не става. И само с часовници не става.
И сапари в кеш пак не става.
В последно време взех и аз да съм скептичен към епъл.
Въпреки че дори и покупка на тази цена не е грешка в "дългосрочен план"))) , но ако Кук продължава така с липса на иновации и място къде да инвестира няма да е добре.
Всъщност БОГ да го прости Джобс, каквото направи той направи, от тогава насам няма нищо, само на неговите неща лежат още. Ако почнат да правят кола...ще ги шортна със сигурност. А какво ще правят друго хич не виждам. Ако пък и 7 цата е някакво подобие на 6 та ...не виждам светло бъдеще.
А че някакви алуминаджии извадили лош отчет - това си беше ясно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Парадокс: пазарът до рекордни нива, а повечето компании са по-близо до 52 седмични лоу отколкото хай. Цели сектори - мат'риали, енергетика, индустриалци, финансисти че даже и ония прехвалени биотехнологии са с по 20-30% назад. Ето, вчера и БДЖто на Флорида обявило спад на печалбите с 18%, а спадът на акцията е 30%.
Та дори и онова полуумряло Чезапиче /хей, Абрю, мир на праха ти; свободният свят трябва да ти издигне паметник как ти с другите палавници им бръкнахте, пардон сондирахте, яко из задниците на руските фашаги и църните араби, а те пикаят шистов газ и храчат черна слуз/ след като за два дена направи 50% скок пак е 50% под цената си лане. Има място за още малко сектор ротейшън - което в моя случай би било да чакам сгоден момент да се прехвърля още малко от Найс на Евронекста
Коментар
-
Не лош...
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАлкоа лош отчет утре морган....
Тоя сео то го слушах...взима ни за канарчета. По малко оборот, съкращаване на 400 човека, намалени прогнози...ама иначе компанията се развивала супер.
Коментар
-
Щото
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНа тия нива - който купува - на какво разчита? Спекулативно - колко би направил и колко би изкярил при СП 2060? Дългосрочно - защо да - щом е поне 78% сигурно, че в рамките само на тая година ще има поне една възможност да си напазарува поне 10-15% по-ниско? Не че няма сгодни работи, ама що да си купуваш Ябълчици на 110, ако ще можеш да си ги на 94?
Апропо - прави ми впечатление - и не може да не ми - че нашите фондмениджъри в Allianz тотално отсвирват Apple... залагат основно на Microsoft - що ли? Ябълчицата често е била водеща акция в някои фондове, сега никъде не е в десетката.
И сапари в кеш пак не става.
В последно време взех и аз да съм скептичен към епъл.
Въпреки че дори и покупка на тази цена не е грешка в "дългосрочен план"))) , но ако Кук продължава така с липса на иновации и място къде да инвестира няма да е добре.
Всъщност БОГ да го прости Джобс, каквото направи той направи, от тогава насам няма нищо, само на неговите неща лежат още. Ако почнат да правят кола...ще ги шортна със сигурност. А какво ще правят друго хич не виждам. Ако пък и 7 цата е някакво подобие на 6 та ...не виждам светло бъдеще.
Коментар
-
Аз тея не бях ги чувал
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеКраткосрочните днес също шортеха REXX на 1.32)))
Сега ше видиш кат ти хареса))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНа тия нива - който купува - на какво разчита? Спекулативно - колко би направил и колко би изкярил при СП 2060? Дългосрочно - защо да - щом е поне 78% сигурно, че в рамките само на тая година ще има поне една възможност да си напазарува поне 10-15% по-ниско? Не че няма сгодни работи, ама що да си купуваш Ябълчици на 110, ако ще можеш да си ги на 94?
Апропо - прави ми впечатление - и не може да не ми - че нашите фондмениджъри в Allianz тотално отсвирват Apple... залагат основно на Microsoft - що ли? Ябълчицата често е била водеща акция в някои фондове, сега никъде не е в десетката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеВинаги, когато някой продава друг купува. Кой от двамата е по-малко умен се разбира по-късно.
Апропо - прави ми впечатление - и не може да не ми - че нашите фондмениджъри в Allianz тотално отсвирват Apple... залагат основно на Microsoft - що ли? Ябълчицата често е била водеща акция в някои фондове, сега никъде не е в десетката.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеТо се вижда кой. Краткосрочните играчи купуват, дългосрочните продават.
На кой би заложил?
Аз увеличх шорта и се чуствам конфортно и леко радостен че предния път го пропуснах. И сега...ще си попочивам.
Не се надявах ама на БАК опциите ми излязоха...ама няма да ги продавам още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеПробвай да шортнеш REXX за кратко
Коментар
-
То се вижда кой
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеВинаги, когато някой продава друг купува. Кой от двамата е по-малко умен се разбира по-късно.
На кой би заложил?
Аз увеличх шорта и се чуствам конфортно и леко радостен че предния път го пропуснах. И сега...ще си попочивам.
Не се надявах ама на БАК опциите ми излязоха...ама няма да ги продавам още
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеЗа жалост днес изпуснах CHK, а вчера шорт LEI. Можеше да хвана по минимум 50 цента на парче, но, пусто опустяло, нямах възможност да търгувам активно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеЗа жалост днес изпуснах CHK, а вчера шорт LEI. Можеше да хвана по минимум 50 цента на парче, но, пусто опустяло, нямах възможност да търгувам активно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеВсички продават...кой купува нямам идея.
Даже и да затваря шорт не е момента.
Коментар
Коментар