Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАйде де, кажи сега какво движи пазара))
Цялата тази вяра в конспирация в това, че някой манипулирал пазара, че го движил в една или друга посока е само и единствено успокоение. Истината е, че е тотален хаосКолкото и страшно да звучи това.
Коментар
-
Юана
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеСпомням си миналата година направиха такъв кур капан точно преди да обезценят юана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеутре май ще има някаква изненада..дано не е много лоша...прекалено бичо го нарисуваха а е никакъв ден с умерени по-скоро ниски обеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВ петъка Голдман се изказваха ,че акциите вече не са гот, а по-предната седмица се отказаха от шорт сценария си за златото....Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Аха
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеВ петъка Голдман се изказваха ,че акциите вече не са гот, а по-предната седмица се отказаха от шорт сценария си за златото....))
Като разстеше еврото викаха ще пада...като падаше викаха ще се вдига.
За петрола същата работа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнениеКогато логиката напълно изчезне, трябва да се помисли за мотива. Кой има полза от цялата тази ситуация или иначе казано, кой би спечелил?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Айде де
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз от кога ти приказвам, че си нямаш идея какво движи пазара, ама ти си мислиш, че само те дразня))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКойто кара влака.
Къде е Равния да обясни как емоцията движи пазара 2 % нагоре за ден с мечи новини.
Мен що не ме обхваща никаква емоция не знам.Само две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКойто кара влака.
Къде е Равния да обясни как емоцията движи пазара 2 % нагоре за ден с мечи новини.
Мен що не ме обхваща никаква емоция не знам.
Коментар
-
Който кара влака
Първоначално изпратено от vsic4ko_e_otnositelno Разгледай мнениеКогато логиката напълно изчезне, трябва да се помисли за мотива. Кой има полза от цялата тази ситуация или иначе казано, кой би спечелил?
Мен що не ме обхваща никаква емоция не знам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеутре май ще има някаква изненада..дано не е много лоша...прекалено бичо го нарисуваха а е никакъв ден с умерени по-скоро ниски обемиСамо две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен
Коментар
-
Естествено че е бил
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМислиш, че преди пазарът е бил по-сигурен?
И тепърва ще има да разбираме колко ще сигурен за напред.
Парите растат, с тях желанията, с тях възможностите докато някой не се олее.
Коментар
-
Е тук не си прав
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеТука според мен бъркаш.
Имот в голям световен град в Канада, САЩ, Великобритания, Австралия е една от най-доходоностните инвестиции и това е наистина инвестиция.
Ако сравниш с бората, лихви по депозити, злато и т.н. имота бие всички и то с МНОГО.
И най-красивото на тази инвестиция е че е почти безрискова имотите до сега не са падали (в големите градове) дори да има спад 10-20% до няколко години връщат всичко.
За 10 години възвръщаемостта е около 100%.
Данъците и разходите по него са си ебали майката само да ти кажа. Единственното хубаво е че съм уцлеил момент да го купя без да искам.
Коментар
Коментар