Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
То друга е целта
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеХубаво - семинар, но защо "инвестиционни" възможности, а не просто "търговия"?! Ами, ако не искам да инвестирам в кафе, а само да го търгувам в двете посоки, тогава защо да ходя на този семинар? Ще ми даде само половината от цялата картина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеНа мен ми е по интересен мишо щото равния го няма
Коментар
-
На мен
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеМай отидЕ коня у ряката и барабар с каруцата:
FED'S DUDLEY Q/A: REITERATES JUNE FOMC MEETING 'LIVE'
DUDLEY: 'REASONABLE' TO EXPECT SUMMER HIKE IF ECON AS EXPECTED
FED'S DUDLEY SAYS RETAIL SALES SUPPORTS EXPECTATION THAT Q2 GDP WILL BE STRONGER
FED'S DUDLEY SAYS ECONOMY ON TRACK TO SATISFYING MOST OF CONDITIONS REQUIRED FOR RATE RISE
Ще бъде много интересно затварянето днес и как ще се държат китайците през нощта. Предната устискаха с Екипа за поддръжка на борсата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеей това ми липсваше.
Семинар. И то да разбереш всичко за кафе захар...краставици и т.н
Коментар
-
Май отидЕ коня у ряката и барабар с каруцата:
FED'S DUDLEY Q/A: REITERATES JUNE FOMC MEETING 'LIVE'
DUDLEY: 'REASONABLE' TO EXPECT SUMMER HIKE IF ECON AS EXPECTED
FED'S DUDLEY SAYS RETAIL SALES SUPPORTS EXPECTATION THAT Q2 GDP WILL BE STRONGER
FED'S DUDLEY SAYS ECONOMY ON TRACK TO SATISFYING MOST OF CONDITIONS REQUIRED FOR RATE RISE
Ще бъде много интересно затварянето днес и как ще се държат китайците през нощта. Предната устискаха с Екипа за поддръжка на борсата.Last edited by anon6706; 19.05.2016, 19:05.
Коментар
-
ей това ми липсваше
Първоначално изпратено от Isabella Oronova Разгледай мнение
Семинар. И то да разбереш всичко за кафе захар...краставици и т.н
Коментар
-
Ами нормално
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНищо не разбрах от това
После ще се опитам да ти обясня какво става със Петрола, Саудитска Арабия и САЩ
Иначе мислим не се притеснявай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЗапочва "война" между СА и САЩ относно петрола и американските активи.
Войната е започнала отдавна ама сега влиза във втора фаза.
наържете следните факти:
1. Конгреса даде право да се съди СА за 11 септември.
2. Няколко конкрегсмена казват официално че СА е замесена в инцидентите на 11 септември на високо ниво, ако Обама не подпише което е почти сигурно демократите ще загубят доверие което налива вода в мелницата на Тръмп който пък със сигурност ще подпише разсекретяването на докумнетите около атентатите
3. Комерсиалните къси позиции на петрола са огромни 10 пъти по големи от спекулативните т.е изпозлвайки игрите на швейцарците и тарикатите спекуланти СА, Русия и т.н стоят зад тези позиции.
4. Иран е близо до нивата преди санкциите по производство на петрол
Познайте кой има интерес от нисък петрол?
Петролните компании фалирали в САЩ април са 11 ( най много до сега ) с непокрит дълг около 12 милиярда, до като в началото на годината са по малко и с милиони а не с милиярди дългове които няма да платят.
Хай йелд бондс на които съм къс да отбележа, им трябва само един шок който неименуемо ще се случи съвсем скоро което ще отключи кутията на пандора.
Мислете....!!!
После ще се опитам да ти обясня какво става със Петрола, Саудитска Арабия и САЩ
Иначе мислим не се притеснявай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеLong S&P @ 2028 target 2045
Добавка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеСлагаш каруцата пред коня.
П.П. моето мнение е, че не са чак толкова "умни", а просто са много пари.Last edited by anon6706; 19.05.2016, 17:59.
Коментар
Коментар