Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеE, баш луд не - ала да купуваш на 5-6% от върха (при маркет топ) щедро оценен мамут на 160Б кап при последните фази на вече 8г бул маркет - и за мен е трудно смилаем такъв начин на инвестиране, пък бил той и много дългосрочен.
Ако се търси растеж - защо например това а не целген, с 1/3 е по евтин при много по добър проектиран растеж.
Като удари следващата криза познай новата кухня къде ще иде като приоритет, а за илачи - няма начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jori Разгледай мнениеНякой разбира ли tiered комисионните на IB?
Сега правих разни ексели, смятах чудесии и излиза че дори най-ниският tier е по-изгоден от fixed, а по-високите са по-изгодни.
Като да смениш ДВГ с електричка, your mileage can vary...
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеzатворих zлатото. оствам вси4ко zа лонг.
даимлер направо хвар4и, бунд а ме е на плус, комерzа по4ти, паунда ми е достна напред...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Аз смятам че трябва да си чисто луд да купиш нещо дълго каквото и да е то освен ако не искаш да го продадеш на следващия ден но - разни хора разни идеали.
Ако се търси растеж - защо например това а не целген, с 1/3 е по евтин при много по добър проектиран растеж.
Като удари следващата криза познай новата кухня къде ще иде като приоритет, а за илачи - няма начин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСе замисли
Благодаря за съветаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениети на колко си ги купил. абе мой още малко и късите ни на дакс30 от преди няколко години ще ни излязат на нулата , че що да не спечелим.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениене ми е приятно да го кажа щото не ти желая лошо...обаче ще стане като ЦМГ, експедия и т.н , въпреки че това не е ЦМГ.
Пък да не говорим за HD. HD са за вечно държане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
Аз смятам че трябва да си чисто луд да купиш нещо дълго каквото и да е то освен ако не искаш да го продадеш на следващия ден но - разни хора разни идеали.
Според мене е лудост да мислиш, че късите са абсолютно сигурна работа и да се набухваш все повече с къси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениене ми е приятно да го кажа щото не ти желая лошо...обаче ще стане като ЦМГ, експедия и т.н , въпреки че това не е ЦМГ.
като се точиш 3 години що не го взе на 110
Коментар
Коментар