Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеМултипълите са особено подвеждащи при цикличните.Last edited by Black and white cat-foot; 27.07.2016, 09:45.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениездравейте колеги
някой следи ли отблизо GILD и заслужава ли си вход около днешната цена на акцията.Благодаря предварително на всички отговорили(може и на лични)
По-добре и ти търси "нещото" или чакай мениджмънтът да отрезвее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗа следващите десет години VFC е много по-добре. На ритейла аз не бих залагал, с изключение на Home Depot. Иначе според мене също е добре S&P Global, Visa и Nike. Adidas също, но там еуфорията е голяма и моментът не е подходящ. Кефя се също на Starbucks, но тях ги чакам в близко време да забавят растежа.
Но и да се появи силен конкурент, пак ще си разпродава складовата наличност в магазините на TJX
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеКво му се обесняваш на Промо. Vfc плаща диведенди и е стабилна акция от времето на пра пра двдо му
Не бъди yield pig.
Коментар
-
Инвестиори
Инвестиори,
За да видите кой крепи пазара отворете графиките на СП и на USD/JPY.
Вижте гапа на отварянето 16:30 българско време и вдигането на долара спрямо йената по абсолютно същото време и след това когато пазара падна 18:20 тръгна рязко нагоре точно когато долара спрямо йената тръгна рязко нагоре.
Не за друго, а за да сте наясно с инвестициите ви и точното измерване на стойността на компанните ви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеКво му се обесняваш на Промо. Vfc плаща диведенди и е стабилна акция от времето на пра пра двдо му
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеироничното е, че купър имат план за експанзия точно към китай
не гледай само мълтипъли без грам понятие от основния бизнес
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеКогато всички излизат, аз влизам
не гледай само мълтипъли без грам понятие от основния бизнесdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеи аз и кайл бас и сорос следим много внимателно китай
аман от тези развиващи се пазари, я погледни нигерия и бразилия как са цъфнали и вързали в момента
поздрав с моя човек крис чапъл
https://www.youtube.com/watch?v=GrpAZ5qHSlU
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеДа инвестираш базирано на мултипъли без грам понятие от основния бизнес е пълна загуба на време. Насочи си вниманието към развиващите се пазари и в частност Китай
аман от тези развиващи се пазари, я погледни нигерия и бразилия как са цъфнали и вързали в момента
поздрав с моя човек крис чапъл
https://www.youtube.com/watch?v=GrpAZ5qHSlUdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеЗа следващите десет години VFC е много по-добре. На ритейла аз не бих залагал, с изключение на Home Depot. Иначе според мене също е добре S&P Global, Visa и Nike. Adidas също, но там еуфорията е голяма и моментът не е подходящ. Кефя се също на Starbucks, но тях ги чакам в близко време да забавят растежа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнениеА толкова ти отиваше да пиеш студена вода.
Не съм и очаквал добър съвет - дънки и обувки с нула бранд икуити.
По-добре TJX и да не се притеснявам за разни марки, и много популярна марка да си, накрая пак продаваш в ТJ Maxx
Коментар
Коментар