Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениетова доколкото схващам не е зърнопроизводител. Трябва ми зърнопроизводител, да му купя пут опции или директно къси. За хедж на зърнопроизодител, който имам на бфб. Има притеснителни данни относно запасите на зърно а не ми се продава компания на р/е 5 и р/в 0.5. Ножицата между бфб и nyse е много разтворена и търся подходящ хедж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеДайте някоя набалончена земеделска компания. Ама много набалончена ако може
Ама може да се пробваш на Calavo Growers
http://finviz.com/quote.ashx?t=CVGW&ty=c&ta=0&p=m
Или една австралийска: GRAINCORP LTD (GNC)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнениеhttp://finviz.com/quote.ashx?t=TSCO&ty=c&ta=0&p=m
Какво си намислил?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеДайте някоя набалончена земеделска компания. Ама много набалончена ако може
Какво си намислил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПотвърждавам - бях в Барселона миналата седмица.... Голям купон тече ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНищо ново няма има в ИспанияЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеТея комици не са интересни, Но някой да е забелязъл ли е в неделя има избори в Испания?
Може да има мазни изненадки като миналта година с гръцките драми ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнениеТея комици не са интересни, Но някой да е забелязъл ли е в неделя има избори в Испания?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеПокрай този Брексит, никой не обръща внимание какво се случва в Италия
Коментар
Коментар