IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така е

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    А за Гилд - супер си е компанията - все още не съм намерил нищо по-добро за купуване. Може да изглежда странно, но съм почти убеден, че сами си натискат цената, за да си изкупят акциите по евтино.
    Така е, говори си...колкото повече - толкова по ще си вярваш.

Сами си натискат цената...продават си предишния байбак може би. И после пак го купуват...то верно що не разрешат на компаниите да станат трейдъри - тогава със сигурност като не могат от основния си бизнес поне от далавери на акциите да правят кинти. И със сигурност ще правят повече ))

Какви са тези теории на консипрациите...изглеждало ти че сами си натискат акциите - такива неща не се случват - СЕК бди....над всеки ретайл пишман инвеститор да го пази....да го ебат по малко...но редовно а не така както ти си представяш по много и на веднъж ))

В този случай няма да питам за банките...

Коментар

• Пак че четеш

Просто преди пишеше и умни работи - от няколко месеца все едно че чета борсов вариант на прас прес.

А за губенето на пари - то това си зависи от алгоритъма - ако сте купили свестен алгоритъм би трябвало да се представя задоволително и почти сигурно по-добре отколокото ако си играехте сами.
      Пак че четеш, това е напредък. И аз забелязвам малък напредък при теб...преди пишеше тотални глупости сега вече си се ограничил с икономическите глупости и уцелваш от време на време правилната посока - предполгам без да искаш...всеки има късмет от време на време ))))

Имаме си и програмист и трейдъри на смени,( не че за друго ама искаме да губим повече като бачкаме и на други пазари))) ) ... а понеже не си наясно с алгоритмичната търговия - ( то да беше само това....да го прежали човек ) всичко зависи освен от алгоритъма и от настройките на алгоритъма )))))

Коментар

• А за Гилд - супер си е компанията - все още не съм намерил нищо по-добро за купуване. Може да изглежда странно, но съм почти убеден, че сами си натискат цената, за да си изкупят акциите по евтино.

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
          Ако не си разбрал...аз и двама мои приятели събрахме пари във отделен фонд и търгуваме алгоритмично за своя сметка. Така че не съм дал пари никъде...сам ...(според тебе най вероятно разбира се ) ще ги загубя..))

И сме доста напред за няма месец и нещо бай дъ уей за твое съжаление - почти съм сигурен )) въпреки че знам че не те интересува
          Просто преди пишеше и умни работи - от няколко месеца все едно че чета борсов вариант на прас прес.

А за губенето на пари - то това си зависи от алгоритъма - ако сте купили свестен алгоритъм би трябвало да се представя задоволително и почти сигурно по-добре отколокото ако си играехте сами.

Коментар

• Ако не си разбрал

хахаха добре

ти заряза Голдмън и май тези дето сега си ги намерил са по-скоро като излезли от този филм http://www.imdb.com/title/tt0181984/ като слушам щуротиите които ръсиш напоследък
            Ако не си разбрал...аз и двама мои приятели събрахме пари във отделен фонд и търгуваме алгоритмично за своя сметка. Така че не съм дал пари никъде...сам ...(според тебе най вероятно разбира се ) ще ги загубя..))

И сме доста напред за няма месец и нещо бай дъ уей за твое съжаление - почти съм сигурен )) въпреки че знам че не те интересува

А сега...търгуваме през Голдман - по евтино е )

Кажи за Гилд кво мислиш...фундаментално )

Коментар

Мокрите ти фантзаии искренно ме вълнуват.

Как играя сега? да кажеш да знам

Абе шефе..Гилд държиш ли го бе?

Те продават хепатита в Индия за 10 К а в щатите за 90 К. Чува се че ще направят закон..да няма различни цени в щатите и в чужбина. Ако такава реалност се оформи Гилд губят 30 % от оборота си.
              хахаха добре

ти заряза Голдмън и май тези дето сега си ги намерил са по-скоро като излезли от този филм http://www.imdb.com/title/tt0181984/ като слушам щуротиите които ръсиш напоследък

Коментар

• Ти от икономика не хващаш

Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                Защо за теб е било важно да обсъдиш Мишо Илиев с психолога си?
                Ти от икономика не хващаш...сега и от шеги )

))

Коментар

• Мокрите ти фантзаии

наигра се а пак, много издържа
                  Мокрите ти фантзаии искренно ме вълнуват.

Как играя сега? да кажеш да знам

Абе шефе..Гилд държиш ли го бе?

Те продават хепатита в Индия за 10 К а в щатите за 90 К. Чува се че ще направят закон..да няма различни цени в щатите и в чужбина. Ако такава реалност се оформи Гилд губят 30 % от оборота си. А яките ти биотехи отиват в дерето на парти всички заедно
                  Last edited by Iv_max; 01.09.2016, 21:31.

Коментар

Ходих на психолог, разказах му за теб и той препоръча да се събудиш от хибернацията и да ти кажа че вече сме 2016 година а не 1950 година.
                    Защо за теб е било важно да обсъдиш Мишо Илиев с психолога си?

Коментар

Отговора не е балон.

Аз само констатирам факти. Моята игра е много по различна. Аз съм фундаментално къс отдавна само в личния си акаунт и няма там какво да ме притесни.

А и в последно време сам, аз почти не играя. Така че...играта е според свирката.
                      наигра се а пак, много издържа

Коментар

• Отговора не е балон

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Бе че балон, балон, ама може и да не се спука скоро, пък и да се надуе доста още, дотолкова дирижаблесто че да те фалира ако играеш само срещу него.

Тъй че... умната...
                        Отговора не е балон.

Аз само констатирам факти. Моята игра е много по различна. Аз съм фундаментално къс отдавна само в личния си акаунт и няма там какво да ме притесни.

А и в последно време сам, аз почти не играя. Така че...играта е според свирката.

Коментар

.....

Що е то?
                          Бе че балон, балон, ама може и да не се спука скоро, пък и да се надуе доста още, дотолкова дирижаблесто че да те фалира ако играеш само срещу него.

Тъй че... умната...

Коментар

• Under armor 39.50 long

Коментар

• Novo nordisk na 307.80

Коментар

• До като "пазара"

До като "пазара" се чуди ще има ли вдигане на лихвите или не, е твърде вероятно да се озове в рецесия.

Не че пазара се чуди...разбира се ама поне ретайл "инвеститорите".

Коментар

Working...
                                X