Че то никой с акъла си не вярва и на една дума на това което приказват правителства и медии. Аз най-много пари съм правил като съм залагал срещу тях. Това не е измама - просто са некадърни политициите, а медиите са тотално не в час.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
За теб представата за имама
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе, това съм го виждал напрактика десетки пъти. Често даже и мастър измамника се оказва с двата крака. Ако се бях водил от подобни "типове" да съм фалирал 15 пъти последните 15 години.
Да си истински измамник е изкуство...а ти явсно си комуникарл със селски измамници.))
Измамата не е измама в 21 век. Това е много уважаван бизнес от всички...медии, правителства друг бизнес... и т.н.
Аз го наричам измама...но на практика много хора го наричат..ерудиция...образование...усет и бла бла... но си е чиста измама))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеКъде бе батка си го виждал пиленце сладко.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеОсновния въпрос е какво е измама?
какво според теб е измама на пазара?
Ако аз имам достъп до информация която ти нямаш но принципно е достъпна...аз мамя ли те?
Коментар
-
Къде бе батка си го виждал
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе, това съм го виждал напрактика десетки пъти. Често даже и мастър измамника се оказва с двата крака. Ако се бях водил от подобни "типове" да съм фалирал 15 пъти последните 15 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеЕй това е успокоението на лузърите
Коментар
-
Основния въпрос е какво е измама?
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт последното колкото се печелят толкова се и губят пари. Всъщност може би повече се губят - защото този който мами е мног опо лесно да измами шепа наивници, вярващи си, че те са от страната на измамниците, отколкото да измами пазара.
какво според теб е измама на пазара?
Ако аз имам достъп до информация която ти нямаш но принципно е достъпна...аз мамя ли те?
Коментар
-
Ей това е успокоението на лузърите
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОт последното колкото се печелят толкова се и губят пари. Всъщност може би повече се губят - защото този който мами е мног опо лесно да измами шепа наивници, вярващи си, че те са от страната на измамниците, отколкото да измами пазара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеСамо последното е вярно.
Но много хора примеат измамата за ъкъл.
Коментар
-
Само последното
Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнениеThere are three ways of making money in this business - be the first, be smarter or cheat
Но много хора примеат измамата за ъкъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеИ аз винаги сам си мислел като гледам как Бъфет дава съвети-"не спекулирайте а инвестирайте",дали не ни говори глупости.
Не може хем да е толкова богат хем да е такъв добродушен и съвестен човечец.
http://www.usatoday.com/story/money/...unts/90003212/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнениеShort ми в x и вале кърти.Вие си дрънкай те. Увеличавам покупките в vfc
Коментар
Коментар