Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Значи разбрах, че манипулация на акции се прави със спуфинг. Което го знаех и от преди покрай оня пич дето беше сринал СиП от кухнята си, така да се каже.
А манипулация на форекс се прави със страх. За да всяваш страх не ти трябват алгоритми, нали така? Страх се е всявало и през 1931г. без никакви алгоритми. Окей, алгоритмите могат да засилят ефекта.
Но аз не виждам причини човек толкова да се вманиячава на тема ВЧТ, освен ако не е дей трайдър. Какво ме интересуват мене някакви флаш крашове. Повече хора никак не се интересуват от подобни неща.
Нямам нищо против хората във форума, които ви кефи това да си обсъждата ВЧТ. Но постоянно да обяснявате как ВЧТ е единственото важно нещо и всеки трябва да се интересува от ВЧТ...
Аз също се интересувам от някакви неща, като ликвидност, хеъркъти на рипо пазара, шадоу банки, CCP-та, бакстопове от ЦБ, трансформация на матуритет. Всичко това е свързано с финансовата стабилност. Виждам, че тук никой не се интересува от тези неща, но аз не повтарям постоянно как никой нищо не разбира, а само говори глупости за финансовата стабилност

Коментар