If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ЕС е такова животно, че едни го хулят като подлага на глобания едър бизнес и олицетворение на глобализацията, а други като свърталище на социалисти и едва ли не на комунисти
И двете са вярни.
дали някога ще го проумееш че едрия бизнес е по близо до социализма от всеки друг.
"Today, there are speculative forces in the markets much bigger and more powerful. And they will be eager to exploit any miscalculations by the British government or British voters," Soros said.
"Brexit would make some people very rich – but most voters considerably poorer," Soros said.
Е то когато го има, лошо - бюрокрация, евросоциализъм и тн. Когато го няма, неолиберализъм
ЕС е такова животно, че едни го хулят като подлага на глобания едър бизнес и олицетворение на глобализацията, а други като свърталище на социалисти и едва ли не на комунисти
Не знам дали си в течение на "новините"...щото сега "изхода" за ЕС бил според приятелите на Мишо в Брюксел ( тоя град почвам да го мразя като го чуя )) ) , изхода бил ЕС да стане повече ПОЛИТИЧЕСКИ съюз от колкото икономически ))))
Така че не само че го осъзнават че е политически ами даже се стремят да го направят по политически ))) Сиреч това което ти виждаш като проблем - всъщност е ЦЕЛ)
Федерализацията е единственият изход. Но не е ясно дали може да стане.
Много бих желал Мишо да коментира по същество тази информация.
Ако това се случи при Тръмп как биха реагирали медиите и как реагират сега? Т.е реагират ли?
Когато говоря за пропаганда по медиите това теория на коснипрацията ли е или факт?
Трябва ли като обикновенни хора да сме ок с това?
Може да подкрепяме Клинтън - в това няма лошо...но това справедливо ли е?
Ако не е справедливо, кое ни кара да вярваме че нещо друго казано от същите медии е вярно? Но за което няма да кажем факти или доказателства.
Справедливост няма...инвестицинните и бизнес решения не трябва да се базират на това чуство разбира се, но като обикновен човек всеки трябва ли да е ок с това?
Просто ми се иска хората да са обективни. Подържаш Клинтън...ок. Но можеш да кажеш искам клинтън да спечели защото да кажем пазара да не падне и аз да не загубя щото иначе при Тръмп ще загубя...но че това което става не е ОК - вярно е, не е ок.
Една от основните причини да съм за Тръмп както и за Брексита не е самия Тръмп.
Ето това нагло "статукво" ме дразни. И инстиктивно съм против него.
Между другото затова защитавам и Русия. Не щото ми пука за Русия...просто несправедливостите и двойните стандарти към Русия ми идват в много повече. И като човек аз не съм ок с това.
Коментар