If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
“We’ve, net, bought $12 billion of common stocks since the election,” Buffett said.
If that sounds like a lot, it is—even for Buffett and Berkshire Hathaway. According to Bloomberg, Buffett's company had purchased "only" $5.2 billion worth of stocks through the first nine months of 2016. So the flurry of stock purchasing since Donald Trump was elected president truly represents a huge shift.
За мен Тръмп-спада ще започне до 2 до 5 месеца, като преди това сигурно ще има поне още 1-2 яхута.... после вече ми е мъгла...
и не знам какво му се кефите (някои) при положение, че той в бизнеса е измекяр...при всеки от фалитите му реално се е измъквал от това да плати на предприемачите работили по проектите му...сега ходи и се прави на супер честен.
ще кажа, че е честен ако ги е издирил тия хора и им е платил дължимото...
в момента Тръмп мисли как да прецака останалия свят, защото му е ясно, че дългът е на предел и това дето го излапаха в последните десетилетия няма как да го излапат пак в идните ...затова си мисли как да ги реформира, но не мисли как да плати дълга.
За мен Тръмп-спада ще започне до 2 до 5 месеца, като преди това сигурно ще има поне още 1-2 яхута.... после вече ми е мъгла...
и не знам какво му се кефите (някои) при положение, че той в бизнеса е измекяр...при всеки от фалитите му реално се е измъквал от това да плати на предприемачите работили по проектите му...сега ходи и се прави на супер честен.
в момента Тръмп мисли как да прецака останалия свят, защото му е ясно, че дългът е на предел и това дето го излапаха в последните десетилетия няма как да го излапат пак в идните ...затова си мисли как да ги реформира, но не мисли как да плати дълга.
Тръмп ли го мисли или тези, които го добутаха до където е и му дърпат конците в сянка!??
Не познаваме Тръмп и уменията му като предприемач. Не ясно, дали всичко, което пишат за него е така, както е предоставено на офцете да го смилат.
Аз лично не съм му голям поддръжник (даже хич), а по-скоро сериозен опонент на неговия опонент.
Но казано накратко от моя гледна точка, той си позволява да говори истината, без значение дали на някои им звучи популистки или не - тя (истината) е такава. Това може да отвори очите на някои, цената ще е голяма - лично започнах да разпродавам част от акциите. За съжаление всяка война с грешната страна, която преди това е управлявала, ще доведе до пълен крах - няма друг изход. Когато са ти заключили вратата, а нямаш ключ - разбиваш. Та това ще се случи и с пазарите, както с вратата - ще бъдат покусени, но вярвам че времето ще излекува всичко.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Много добре е фурмулирано с общи лафове....ма така е то като си лягаш и ставаш облъчен със соц пропаганда от cnn &co.
Само като погледнеш кои са най протестиращите и ревящи и ти става ясно - Америка е на прав път.
Както са и правилно вече формулирани и основните приоритети ( и се действа по тях) - производството във вътрешен план и сигурността и ислямския терор във външен.
Досега много години се правеше само едно и също - НИЩО.
Ма стига сме спамили тук с политика, не че е без значение - доню си има отделна тема.
За сега реално нищо не е направил. Създава хаос в администрацията и сенаторите републиканци вече неформално си говорят, че явно екипът на Тръмп е некомпетентен да управялва. Което си личи от недомислените и несъгласувани със собствената му администрация изпълнителни заповеди.
И това за по-малко от две седмици. Според мене има два варианта от тук нататък: или ще се вземе в ръце или ще го импийчнат. Има и трети варинат, за който говори dddd, но аз вярвам, че няма да стане.
Тръмп е много подходящ за президент в някоя бананова република, и защо пък не и в една Италия. Но в САЩ мисля, че все пак номерът му няма да мине.
много добре формулирано.
предполагам, някои биха намерили сериозен аналог с един демагог и дебил а.к.а. Тиквата, бивш прайм на бананова република.
туит vs sms
пс: сори, тиквата не е за тази тема, но аналога и случващото се от ноември насам е 1:1 с изминалите действия през годините на застой.
ппс: даже е нещо съвсем нормално и типично за такива типажи - като не знаеш и не можеш, объркай и заблуди.
Значи днес-утре може да е задънването .... ако не измисли някоя простотия .
Напоследък само лоши новини при Тева - спадащи печалби, глоби, проблеми с патенти .... Дали не е време за нагоре ?
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Аз имам изчаквателна "стратегия ".... да видя едни други новини - Доналд да туитне нещо за гадните фармацевти ... Време е - не го превил от предизборната си кампания. Вероятно ще има силен и кратък психо ефект ... т.е. на втория ден започвам да пълня ...
Вчера имаше фейсбук пост за среща с тях.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар