IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    При равни други условия нещо повече от плитка корекция не очаквам.
    Според мене е редно да слезем поне 10% надолу преди да се направят нови върхове през 2018. Но ми се струва доста малко вероятно да видим нива под 2000.

Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    А и фед ми се струва вече не е такъв фактор за пазарите както преди, по скоро гледат общата макрокартина.
    "Ненормалника" ДТ сега е царя на маркета...
    Федът не е такъв фактор, но пак си е фактор. И винаги е бил фактор. Просто вече не е единственият фактор както от 2008 до сега. При това на Феда му предстои доста трудната задача да нормализира лихвите и да започне да разпродава активите си без да предизвика нова криза.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	http---com.ft.imagepublish.prod.s3.amazonaws.com-be3f4226-efb2-11e6-ba01-119a44939bb6.png
Views:	1
Size:	9.9 КБ
ID:	3173439

Ето как изглеждат балоните.

Last edited by Misho ILIEV; 25.02.2017, 10:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

Аз по скоро виждам 243 -241 ,ама аз не съм запознат много с гарафиките тъка ,че ти си знаеш най добре
        Това и аз ще го изчакам.
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Аз по скоро виждам 243 -241 ,ама аз не съм запознат много с гарафиките тъка ,че ти си знаеш най добре
          дай Боже и тези нива да видим,още ще пазарим-много хляб има в тази компания,(лично се убедих как се захласват по тази марка самите американци)

с новия евтин модел ще избият рибата(виж само завода,който се строи в Невада)
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

това е огромен период,аз не държа толкова време,отигравам това,което ми дава пазара (гапове на дневна и 4 часова)

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

При тази тяхна волатилност си е направо риск да купуваш на тези цени. Мое мнение.
              точно волатилността ги прави "секси"

центове за месеци-мерси такива компании.....

който го е страх от мечки-не ходи в гората.

лично мнение

Коментар

На 6 месечната е почти покрит .
                това е огромен период,аз не държа толкова време,отигравам това,което ми дава пазара (гапове на дневна и 4 часова)

Коментар

Tesla Отвори хубав гап!
                  купуваме на 257 ,таргета е запълване на гапа-272
                  На 6 месечната е почти покрит .

Коментар

Tesla Отвори хубав гап!
                    При тази тяхна волатилност си е направо риск да купуваш на тези цени. Мое мнение.
                    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Tesla Отвори хубав гап!

Коментар

• Някой има ли представа колко ниско може Vix да падне - теоритично и .... и на практика
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• The most recent AAII survey showed that 33.1% of investors were bullish on the market, down 2.7 percentage points from the previous week and below the historical average of 38.5%. About 34.5% of those polled are neutral, a decline of 2 percentage points from the preceding survey and below the long-term average of 31%. While 32.4% of investors polled were bearish, the least of any response, this is above the historical average of 30.5%, and its ranks have been growing, up 4.7 percentage points over the past week.
                          .

Коментар

Може да се поспори колко е вкарано или не от пазара в калкулациите за мартенски рейт хайк и колко е неочаквано.
                            А и фед ми се струва вече не е такъв фактор за пазарите както преди, по скоро гледат общата макрокартина.
                            фед понеже толкова си следват и политиките, нали щеше да има няколко хайка 2016? нали щяха да вдигат лихви ако инфлацията е над 2%? празни приказки месец след месец
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Пип, а какво става ако Федът "изненадващо" вдигне лихвите март месец? Йелън вече каза, че ще е неразумно да се чака прекалено дълго. Други членове на FOMC също се изказаха доста "ястребски" в последните дни. Блъфират ли според тебе?

А знаеш, че пазарът не е калкулирал мартенско вдигане. И също, че ако Федът вдигне през март сигналът ще е за три-четири вдигания за 2017.
                              Може да се поспори колко е вкарано или не от пазара в калкулациите за мартенски рейт хайк и колко е неочаквано.

Коментар

Ми ти като чок либералче отдавна трябваше да шортиш, що ли не го правиш ...дедо Бъфя ли те разубеди като поизхарчи кеша си ?
                                Досега путин бе за всичко виновен, сега е модерно и тръмп да се добавя навсякъде в тоя дух.

Ма да оставим лириката настрана.
                                Тези цифри дето цитираш мислиш ли че включват в калкулациите и евентуалния 15-20% корп.данък от догодина ?
                                Щото ако не като нищо форърда ще падне под указаното средно за десетилетие.
                                Отделно едни трилонченца като се върнат за байбак и дивиденти...
                                Та в тоя ред на мисли - и аз не бих рекъл че шортенето е нещо много умно и разумно.
                                По скоро акумулирането на прилична порция в кеш ми се струва по добрата алтернатива.
                                Пип, а какво става ако Федът "изненадващо" вдигне лихвите март месец? Йелън вече каза, че ще е неразумно да се чака прекалено дълго. Други членове на FOMC също се изказаха доста "ястребски" в последните дни. Блъфират ли според тебе?

А знаеш, че пазарът не е калкулирал мартенско вдигане. И също, че ако Федът вдигне през март сигналът ще е за три-четири вдигания за 2017.

Коментар

Working...
                                X