Първоначално изпратено от tandem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеПродължавам да вярвам, че новите членки на ЕС от България до Полша са перфектното място. Убеден, съм че региона ще надуе същият балон както БРИКС в периода 2000-2011 година. Тук сме само в началото.
Коментар
-
Според мен интересните неща на външните пазари са три. С каква скорост ще качват лихвите в САЩ. С каква скорост ще изтичат валутните резерви на Китай. С каква скорост и кога ще се появи инфлацията в Европа. От съчетанието им ще се появи голямата макро картина в света. Другото ми изглежда шум.
Но в момента ми е интересен българският пазар. Продължавам да вярвам, че новите членки на ЕС от България до Полша са перфектното място. Убеден, съм че региона ще надуе същият балон както БРИКС в периода 2000-2011 година. Тук сме само в началото.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеКъде ли е дъното при Teva? Едва ли само по ниските приходи я натискат. Големи дългове и неизвестния риск при Тръмп усложняват нещата...
http://cnafinance.com/biocept-bioc-s...cbs-news/13216
Коментар
-
Здравейте,бихте ли ми казали някой добри брокери който да работят с американския пазар за акции на фирми под 5$.
Понеже пробвах на някой като TDameritrade,Interactive brokers,Fidelity,Center point,E Trade и др. но изискват минимум депозит 5000$ или да си американски гравданин.Аз в момента мога да вляза скромно със 1000$ кажете някой добър брокер....мерси предварително !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
благодаря че си хареса и дрдако може да харесаш още някоя от компаниите ми
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеETRM уби рибата, изяде мечките и изгони пингвините.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от конфуций Разгледай мнение
От тези има ли някоя на печалба ?то ако е лесно няма е интересно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеETRM уби рибата, изяде мечките и изгони пингвините.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАбе: Доналдът да не е започнал вече да строи своята голяма, могъща и красива стена откъм чушкаджиите? Защо така поскъпнаха Рио Тинто и Англоамерикан?Човек да не може да си напазарува нищо, баси -винаги като си харесам нещо секси и то прави: Яхо-о-о-о.
ако може да харесаш още някоя от компаниите ми
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТук следя
CVM MSTX ETRM OTEX CUR DRYS MACK PTC AMDA NEO стигат толкова за сега
Коментар
-
Абе: Доналдът да не е започнал вече да строи своята голяма, могъща и красива стена откъм чушкаджиите? Защо така поскъпнаха Рио Тинто и Англоамерикан?Човек да не може да си напазарува нищо, баси -винаги като си харесам нещо секси и то прави: Яхо-о-о-о.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар