If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Още ли не си сФанал, че твоите "аналогии" - ряпа да ядат пред НВ Пазара!
Баба /ти/ Йелън и ти - сте, които на ПАЗАРА ще давате наклона на оная му работа!?! Я се скривайте от тук!
ПАЗАРА издухва всички "анализатори" - и му е през оная работа кой-как го анализираЛ! Ако можеш да се приспособиш и да вземеш нещичко - съвсем малко, снишавай се и работИ за себе си, но да разбереш пазара - това няма да ти се случи. Не и в тоя живот! И стига си пълнил главите на хората наоколо с тъпни и опити за словоблудство. Чист спам!
Че и ти се правиш на анализатор ного повече от мене... що не се скриеш? Рисувай си чертичките за домашно и не ни занимавай с драйфаниците си - имаш си помещение с две нули за целта.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Допреди неотдавна пазарът се сриваше, ако баба Йелън дори само завоалирано намекнеше, че лихвата може да вдигне. Сега същият пазар скача, когато тя каже, че лихвата ще вдигне.
Това е извратено.
не, извратено е снап да струва повече от близърд и ибей
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Допреди неотдавна пазарът се сриваше, ако баба Йелън дори само завоалирано намекнеше, че лихвата може да вдигне. Сега същият пазар скача, когато тя каже, че лихвата ще вдигне.
Това е извратено.
КО е извратено, ВЕ, "анализаторе"?
Още ли не си сФанал, че твоите "аналогии" - ряпа да ядат пред НВ Пазара!
Баба /ти/ Йелън и ти - сте, които на ПАЗАРА ще давате наклона на оная му работа!?! Я се скривайте от тук!
ПАЗАРА издухва всички "анализатори" - и му е през оная работа кой-как го анализираЛ! Ако можеш да се приспособиш и да вземеш нещичко - съвсем малко, снишавай се и работИ за себе си, но да разбереш пазара - това няма да ти се случи. Не и в тоя живот! И стига си пълнил главите на хората наоколо с тъпни и опити за словоблудство. Чист спам!
Това е извратено.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Мерси! Прекалено сложно ще ми е да проверя. Звучи ми разумно. Ако kubrat иска - да оборва сметките.
8.65% надолу не ми се вижда много. Още повече, че risk aversion-на вероятно ще се промени, т.е. ще намалее.
Нищо няма да оборвам, сметките изглеждат верни за 10 г. хоризонт, аз съм ползвал и терминъл валю, от там са разликите
Иначе влиянието на лихвите не може да се разглежда изолирано. Едно е повишаването на лихвите заради инфлация, което всъщност подтиска търсенето и печалбите на компаниите, съвсем друго е нормализиране на лихвите заради добрата икономическа среда при растящи печалби, едно е увеличаването да провокира очаквания за агресивни бъдещи вдигания на лихвите, друго е да се приеме, че вече е стигнато целевото ниво и няма да има бъдещи вдигания. Лесно може да се види как последните 2 вдигания имаха съвсем различен резултат върху пазара просто защото бяха осъществени в различна среда.
Аз мисля,че това е един балон. Куха компания прекалено надценена, ще потъне като туитър. Нещо краткосрочно еуфорично може да се отиграе. Разбира се лично мнение
много еднорози се навъдиха. снап какво да кажа, 20 милиарда за компания с 400 милиона приходи и ако не греша към половин милиард загуба. никакви конкурентни предимства, могат да станат нещо като майспейс според мен
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Какво мислите за Snap чудя се да ли да не влезна с някоя бройка
Аз мисля,че това е един балон. Куха компания прекалено надценена, ще потъне като туитър. Нещо краткосрочно еуфорично може да се отиграе. Разбира се лично мнение
IBB, XBI goodnight bears !
Аз за всеки случай взех че хеджирах току що 10%, ей тъй, малко по спокойно да ми е.
Следиш ли някакви специализирани медицински сайтове в тази материя? И защо залагаш само на американски биотехи? В Европа май не отстъпват много на американските.
САРМ казва как да се сметне цената на един конкретен актив, като се използва рисковата премия за целия пазар и бетата.
А ако гледаме само целия пазар и искаме да видим при равни други условия с колко трябва да падне пазарът ако лихвата се вдигне с един процент, това с коя формула се смята? Сори, ако въпросът е много глупав
Коментар