If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
моля модераторите да ограничат спама на лицето: the architect,че някои теми не могат да се четат вече!
решение на проблема може да е отключване на неговата тема,където да си пише на воля,или отрезвяващо блокиране за няколко седмици!
Благодаря.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
доволен съм от падането на петрола евреи. бомбата на 4н наистина се оказа силна . индексите леко ме изнервят но е в рамките на търпимото . знам обаче, че предстоят най страхотните дни в живота на тъй нареченото Чалговечество и това ми дава сили да поизтърпя още малко )))))))
общо взето сме на ден два до върхо . колапсът е адси близо . мина праздника и как избичиха тия гадове . хяхяхяхяхххяхяхях
гааааааааааааси сега погледнах последният лоу на сипа е 2345,67 тоооочно урудска раота )))))))))))))))))))
бооооооже боже ама днеска е български праздник евреи, не е Ханука . падай казах евреййййййййййски индексиииииииииииии. тука прибирам една порциика . хяхяхяхяхяхяхяхяхя
и ся кво като запълнихте гапа на дау жунс ,че голяма работа . колко спечелихте от суапове мишииииииииии
Teva - тия почнаха да ме дразнят....така, че удвоих позицията...
Аз пък доволен..и мисля че има потенциал да стана още по...
Една от редките позиции където ползвах стоплос и ме изхвърли зад борда на над 32$
Има все още 2 големи нерешени проблема всеки от които може да сгъне акцията още по 10-15%.
Вероятно е тази година да има негативно развитие и по двата. Копаксона, още следващия месец може би ще види първия си генерик конкурент, после идват още.
Дивидента - съмнява ме че ще бъде отрязан значително ако ли не и анулиран. Зависи какво ще настоява новия сео.
Просто при тия нива на дълга не е особено смарт да се мъчат с него в тоя му размер.
Когато се изяснят/ стабилизират нещата по горните 2 - тогава мисля че ще е добре за хубаво пълнене. Надявам се да не е над 25$
Тези сметки са интересни. Ако Федът намали баланса си с $2 трлн. лихвата по US 10YR ще скочи с 0.75%.
Mark Cabana, head of U.S. short rate strategy at Bank of America Merrill Lynch, said he expects the Fed to ultimately reduce its balance sheet by about $1 trillion. He said the reduction of $2 trillion is estimated to have the equivalent impact of a 0.75 increase in the yield of the 10-yearTreasury note, all else being equal.
Коментар