Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеза феновете на дълбочиния риболов http://finviz.com/quote.ashx?t=FTRфевруари ги извадиха от S&P500 и останалото е история.
е все пак едва ли е толкова зле положението, не съм си взел още ама не знам дали и ще взимам
към днешна дата кеша му 90 милиярда долара.Last edited by Grosss; 05.05.2017, 20:04.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеТесла слиза от върховете
Мечо поглъщане на дневна
Има да затваря гапове в 260-70 ерията.
Добри нива за влизане.
имайки предвид колко са волатилни няма да е изненада да ги видим на тези нива, а дори и под 200
Коментар
-
за феновете на дълбочиния риболов http://finviz.com/quote.ashx?t=FTRфевруари ги извадиха от S&P500 и останалото е история.
е все пак едва ли е толкова зле положението, не съм си взел още ама не знам дали и ще взимам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениечестито уцели деня
аз лично съм си набелязал няколко позиции за пазаруване ако цената продължи да дълбае надолу....
това са PBR,WLL,RIG,HES,SWN,BP и CHK.За сега изчаквам да видим пазара какво ще покаже"В очите на завистта всеки успех е престъпление.."
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
опааааааа зехтинчето при батко . уляляяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя. дълго зехтин“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
Аз пак ще те попитам имаш ли успешна сделка? Като гледам си кръгла нула, но помниш една моя която не излезна .... твойте бързо ги забравяш хахаха
Модераторите отворете му пак темата да си цака постовете там,а не да разводнява сериозни теми с простотии. Аз бях цензуриран за една закачка, а тук се бълват сякакви помии и никой нищо. Преди беше по-спокойно
Коментар
-
чакам сега 20920
пипондер наздрави . хяхяхяхяхяхяяхяяяяяяяяяLast edited by the architect; 04.05.2017, 16:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсуууууууу от бомбата на 21014 и 5634
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениекъсуууууууу от бомбата на 21014 и 5634
Модераторите отворете му пак темата да си цака постовете там,а не да разводнява сериозни теми с простотии. Аз бях цензуриран за една закачка, а тук се бълват сякакви помии и никой нищо. Преди беше по-спокойно
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеобаче мише забележи сега колко хубаво ще го направят еврейския зехтин . тест на голямата трендлиниика и тест на бомбата 46,764 точно в определената точица . хяхяхяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяя
Коментар
Коментар