Първоначално изпратено от dddd
Разгледай мнение

Ами затова ме нямаше една две години....може би

И преди и сега...явно съм в момент с повече свободно време...пък и в добро настроение...преча ли ти?

Много интересни въпроси повдигаш....ДДДД без да осъзнаваш....в една област дет ми е хоби - психологията.
Например....колко интересно някой хора разсъждават за "успелите" хора...или айде "богатите" може би...въпреки че и двете думи НЕ са ми на сърце..... ( тук мога да довабя и "известните" хора - въпреки че аз съм много далеч от известните слава Богу ) ...та те разсъждават за упоменатите по горе, така че все едно тези хора са някакви адски заети....не стъпват по земята може би....някакви много "важни" неща правят все...и т.н. И сега ти викаш...как е възможно аз да си "губя" времето да се занимавам с 5 човека в даден форум...кът съм бил управлявал 200 М ( не че ги имам за много тея пари дори напротив - но това е друг въпрос ) ...
Всички хора ДДДД са еднакви пич.....всички серат..всички мислят...всички се борят...всички мечтаят...и всички правят освен "важните" неща...и съвсем обикновенни неща.....само липсата на срещи с такива хора те водят на мисълта че те са някакви извънземни може би.
Много трябва да си тесногръд да смяташ че всяко действие което даден човек прави трябва да има директен особенно финансов смисъл.....освен това....."смисъл" в дадено действие на даден човек, по принцип говоря сега, ....може да се оцени само след проверката на времето....нещо на пръв поглед нямащо смисъл може да те доведе до идея която да те направи милиярдер....и друго нещо дет на пръв поглед има много голям смисъл може да те доведе до фалит...

И като казах време....по горе се сетих че ако видиш някой зает човек....и бачка много ( понякога само си дава вид че бачка ) ...с огромна вероятност може да предположиш че той не е достатъчно богат и твърде вероятно не успял. Богатите хора не бачкат много....има кой да бачка за тях. Това по принцип го казвам.
И се сетих навремето за Мариян дет беше казал една мисъл...уж на Рокфелер ( после се оказа че не е на Рофкфелер ама няма значение ) на която много се кефих преди....която беше от сорта че ако много бачкаш нямаш време да правиш пари. При всички положения това е вярно. Въпкреи че така са ни учили...многото работа не води до много пари.
Аз всички богати хора дето познавам...имат много свободно време....наистина има и много стрес ударно понякога....но ако ги видиш от страни и ги познаваш отблизо ще кажеш че са безделници.
Има една реклама на ферари....в нета върви...сега ще я потърся...
ето я:
https://www.youtube.com/watch?v=h-KHWUq3B7I
та мисля че тая реклама може да помогне за отговора.....аз тази реклама съм я изживял пич
Коментар