Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениебраво забок страшин си . и аз съм пуснал къси за нови дъна . наздраве . хохохохохохохо
Ти що си говориш сам със себе си бе, как се наричаше...шизофре...опс, шизоархия в твоя случай.
Да не забравиш да включиш и другите никове да стане по интересно, банички и т.н.
Как са еврейчетата, правят ли ти номерца
Коментар
-
2 седмици до изборите, важни са за пазара.
Ако се запази чат пат сегашното положение дори и при леко бризче вместо синя вълна - до края на годината ще има прилично рали.
Обратното = политическа парализа следващите 2години и тъпчене на 1 място, видяхме на какви низости са способни уса комуноидите със съдията от ВС.
В тоя случай нищо особено позитивно не може да чакаме от маркета, може и да се окаже че сме били свидетели вече на върха на пазара от миналия месец, колко беше... 2940 май някъде.
Дано дъртия Бърни комунето тоя път да е право и да има големи основания за притеснения.
https://www.youtube.com/watch?v=ciIrVqi4pxg
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Dead cat bounce.
кой знае
5-6% are in today
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКакво става из Китай, +4-5%, нови стимули ли или по вероятно скуиз...
https://www.marketwatch.com/story/bi...sia-2018-10-21
Или пък по трайно дъно ?
Гледам преди тоя отскок индекса им на -31% от върха януари беше, пък и на нивата от 2010 и 4г дъно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеКакво става из Китай, +4-5%, нови стимули ли или по вероятно скуиз...
Или пък по трайно дъно ?
Гледам преди тоя отскок индекса им на -31% от върха януари беше, пък и на нивата от 2010 и 4г дъно...
кой знае
Коментар
-
Какво става из Китай, +4-5%, нови стимули ли или по вероятно скуиз...
Или пък по трайно дъно ?
Коментар
-
Доста? Погледни исторически какво е доста падане на СиП
Първоначално изпратено от Mrbakov Разгледай мнениеЗдравейте,
Нов съм във форума, все още чета повечето теми, но смятам за по-ефективно, ако направо си задам въпроса.
Предвид ситуацията с американските пазари, в момента не е ли добра идея да се инвестира в ЕТФ-и? Гледам СиП доста е паднал, вероятно ако взема сега и си го държа за повечко време ще получа добра доходност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mrbakov Разгледай мнениеЗдравейте,
Нов съм във форума, все още чета повечето теми, но смятам за по-ефективно, ако направо си задам въпроса.
Предвид ситуацията с американските пазари, в момента не е ли добра идея да се инвестира в ЕТФ-и? Гледам СиП доста е паднал, вероятно ако взема сега и си го държа за повечко време ще получа добра доходност.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте,
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Aма само в гол кеш ли си седиш ?
Типчетата като алтернатива са на нива за облизване...
Твоето определение за top notch ?
Large Cap със сравнително плитка корекция, добър фундамент (продажби, eps) и добра техническа картина (включително relative strength). Ако ще е roller coaster поне да клати по малко J
Тези са в уотч листа - AAPL,PFE,ULTA,VIAB,ORLY,ETP,FOX,CNC.
Не е препоръка обаче!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от ED Разгледай мнение
Засега съм кеш де. Като се успокои малко ще оглеждам за ентри в top notch компании.
Коментар
Коментар